“Susah bekerja dengan orang yang moody tahap dewa ni, 24 jam ikut mood dia..” – Nertizen

Pada malam tadi tular mengenai sebuah rancangan hiburan yang bernama “Famili Duo”. Famili Duo merupakan rancangan nyanyian yang melibatkan beberapa orang artis ‘BBNU’.

Rata-rata netizen mengatakan bahawa beliau akan sebelahkan pihak Mas Idayu kerana Mas Idayu merupakan isterinya. Ramai juga yang mengatakan bahawa Mas Idayu tidak patut melibatkan emosi peribadi di dalam waktu kerja. Ada juga yang menyokong tindakan Mas Idayu kerana persembahan Sissy Iman dikatakan sangat teruk.

RAKAMAN VIDEO DI AKHIR ARTIKEL INI

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok milik syarriz_one menunjukkan suami Mas Idayu sedang menjelaskan mengenai perkara yang terjadi terhadap Sissy Iman apabila Mas Idayu memberi komen sehingga menjerit kepadanya. Isu tersebut tular apabila Mas Idayu mula “menengking” Sissy Iman dan Naim Daniel selepas selesai persembahan mereka.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 200K tontonan, 7K sukaan dan 100 komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat apa kata orang ramai:

@ceo purnama merindu: mas idayu mmg begitu bila menegur. mereka ok je di belakang. spttnya pengacara tu pandai jernihkan suasana. bkn ikut sekali dlm emosi

@Bonda Sapinah: Mgkn jgk juri tegur dan komen mcm tu nk bg perserta tu cabaran utk mereka lebih baik utk akan dtg..

@tomiryo75: semlm aku ada dlm studio tu ..bila mami tengking tu dengan penonton sekali terdiam …terperanjat

@daddy darren: mmy mgkin ada stress prkara lain ..tpi mmy mgkin keluarkan kemarahan mmy kt mereka…bersabar ja lh….

@airolkacak256: Rasanya his opinion will always one sided bcause Mas Idayu tu wife die. Of course dia akan sokong. Kalau x nanti tido luar

@rohanizasulong1: terlebih sangat marah nya faktor umur mungkin stress

@AQiMiE: komen yang tegas bukan cara menjerit! lagi ni pasal perasaan bila dh jerit depan org rmai mcm tu mesti la sissy tu sedih malu

@user533187147808: faktor umr tu..thu lh ni suami dia punya

@Cikcinta: Nk tegur tak salah tapi tolong jgn sampai mengaibkan..mas idayu perlu ubah cara nk menegur

 

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Sumber: Tiktok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *