‘Sedikit Masa Lagi Kami Akan Dihalalkan’ – Ini Sebab Sebenar Vida Datang Ke Rumah Iqbal Untuk Beri Cincin Pada Pukul 3 Pagi

” Saya terjah kerana ingin menyelamatkan IqbaI yang telah disih1r dan dia tidak sedar mengenai hal berkenaan.”

Itulah maklum balas usahawan kosmetik sensasi, Datuk Seri Vida menjelaskan punca dia menerjah rumah bekas pembantu peribadinya, Ahmad IqbaI  Zulkefli pada jam 3 pagi semalam.

Menurut Vida, dia bertekad melakukan hal berkenaan selepas meminta petunjuk dari Allah SWT untuk menyelamatkan kekasih hatinya daripada terus menjadi mngsa ilmu htam pihak tidak bertanggungjawab yang cembvru dengan kebahagiaan dan kejayaannya dalam perniagaan.

” Saya melakukan solat tahajjud untuk meminta petunjuk daripada Tuhan, setelah saya buat, saya nekad pergi. Sebenarnya, IqbaI telah disih1r dan dia tidak rasa dia sedang s4kit.

” Saya sudah kenal dia selama 7 tahun, kulitnya yang putih pun dah jadi warna kelabu asap. Bawah mata juga sudah gelap dan saya harus selamatkan dia,” kata Vida melalui Instagramnya.

Meskipun dihent4m tervk, Vida atau nama sebenarnya Hasmizah Othman tidak menghiraukan apa sahaja yang skeptikaI dan kec4man ntizen demi menyelamatkan hidup bakal suaminya itu.

Bahkan, dia juga sanggup mengenepikan soal maru4h semata-mata untuk hal tersebut.

” Nak cakap drama terpulang kepada semua. Sikit lagi kami akan dihaIalkan.

” Orang k3ji saya. Orang kata saya tak move on. Tak apa. Untuk hal ini juga, saya sanggup merendahkan maru4h pada pukul 3 pagi demi mencari lelaki muda yang menjadi kegiIaan saya.

” Sih1r tersebut ditujukan kepada saya tetapi IqbaI yang kena. Ilmu htam tersebut untuk buat saya tidak bahagia dan tidak kaya kerana dngki dengan kehidupan serta perniagaan saya,” ujarnya.

Bercakap tenang cincin yang diberikan kepada IqbaI, kata Vida, cincin berkenaan juga sudah laa tersimpan di dalam begnya namun tidak berkesempatan untuk diserahkan kepada lelaki muda itu.

” Cincin tersebut memang sentiasa dalam beg dan dia juga sudah lama menginginkannya. Bila jumpa dia, saya beri terus. Tiada isu pun,” katanya lagi.

Dalam pada itu, Vida juga turut menunjukkan fotonya bersama IqbaI yang kelihatan sugul berbanding sebelum ini.

Vida juga turut melahirkan rasa kcewa dengan individu yang ingin menjatvhkan dirinya serta meminta agar berhenti daripada melakukan perkara terkutvk tersebut.

” Saya maafkan orang itu tetapi tolonglah jangan buat lagi,” ujarnya lagi.

Semalam, Kosm0! melaporkan IqbaI terkejut selepas diterjah masuk usahawan berkenaan di kediamannya sekitar pukul 3 pagi semalam.

IqbaI menerusi beberapa hantaran dalam InstaStory memberitahu, dia tidak menyangka Vida sanggup datang ke rumahnya hanya kerana ingin menyerahkan sebentuk cincin yang dibelinya.

Terdahulu, pasangan itu merancang mendirikan rumh tngga pada Disember depan tetapi hbungan mereka kini dilanda badai seperti tidak mendapat restu kedua-dua anak Vida dan sebagainya.

Tidak setakat itu, IqbaI turut memberitahu hatinya sudah tawar dan telah membatalkan tempahan hotel untuk hari bahagianya bersama Vida.

Sumber:k0smo

Check Also

Dah Tahu Miskiin Beranaak Setiap Tahun Kenapa. Kata-kata Hiina Seorang Guru dan Kawan Sekelas Buatkan Beliau Buktikan Anak Petani Pun Serba Boleh

Bukan semua orang bertuah seperti kita. Tinggal di rumah yang selesa, ada ibu bapa yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.