[VIDEO] Terkena Alahan Isteri Hamil, Lelaki Ini Muntah Sangat Teruk Hingga Terpaksa Tukar Pemandu – Buat Warganet Terhibur

Biasanya, wanita hamil akan mengalami alahan seperti muntah-muntah.

Dalam erti kata lain, mereka akan mengalami pengalaman morning sickness selama berbulan-bulan. Namun, ada juga yang tidak mengalami pengalaman tersebut kerana suami mereka yang terkena alahan.

Sama seperti video ini, apabila seorang lelaki mengalami muntah yang teruk semasa isterinya sedang hamil menarik perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@fatehahefa7392rasa bahagia bila pegnen xda alahan tpi kesian plak tgk dia yg kena alahan org pegnen…sabr wahai husbnd iya b’tahan sja #pejuangektopik9week6day#fyp

♬ Dj Beta Janji Beta Jaga Slow – DJ Mbon Mbon

Terpaksa menukar pemandu kerana muntah teruk di tengah jalan

Melalui perkongsian video dari @fatehahefa7392, nampaknya lelaki berkenaan terpaksa berhenti beberapa kali di tepi jalan kerana tidak tahan alahan dan muntah teruk ketika isterinya hamil.

“Rasa bahagia bila pregnant takda alahan tapi kesian pula tengok dia yang kena alahan orang pregnant. Sabar wahai husband ya bertahan saja,” tulis isterinya di kapsyen.

a

a

“Itulah dinamakan sehati sejiwa sama-sama meng4ndung, cuma yang mel4hirkan isterinya je. Tahniah ya jaga baby baik-baik” – Netizen

Ketika artikel ini ditulis, video tersebut telah mendapat 324.5K tontonan, 24.2K tanda suka dan 1.4K perkongsian di TikTok.

Rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat suami wanita itu yang terkena alahan isterinya.

Malah, ada juga yang berpendapat bahawa lelaki yang mengalami alahan semasa isteri sedang meng4ndung itu tandanya mereka sangat menyayangi si isteri.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

a

a

a

a

a

a

a

a

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Says

Check Also

Pulau Batu Puteh: Sultan Johor Bertitah Tindakan Tegas Mesti Diambil Ke Atas Pihak Lakukan Kecu4ian, Sekali Dr Mahathir Jawab Balik

KUALA LUMPUR: Perbandingan Pulau Langkawi dengan Pulau Batu Puteh adalah sesuatu yang tidak wajar, kerana …

Leave a Reply

Your email address will not be published.