Akhirnya Pakar Perubatn B0ngkar Sesuatu, Boleh pvcat muka AIi bila tahu ni?

Selain penemuan taburan garam dan daun di keliling rumah Ab4m, AIi Pvteh sempat mendedahkan mereka pernah menjumpai barangan lebih pelik ketika mengemas bilik tidur Abam selepas pemergiannya 3 tahun lepas. Apa jua motif sebenar si pelaku, pelawak ini akui tidak takut dengan sebarang ilmu yang menyekutukan Allah.

Ini sekadar pandangan saya. Meskipun video sudah dipadam, penularan isu ini membangkitkan emosi ramai pihak yang memberikan komen masing-masing. Jika sebelum ini seorang peguam berpendapat tindakan All berkongsi video berunsur tuduhan ke atas Nor hidayah seakan mengundang saman fltnah, seorang ustaz turut tampil mengulas dari sudut rawatan Islam.

Itu tidak ke arah sihlr…Kita tk nampak tanda-tanda sihlr. Baginya sendiri setelah meneliti bahan-bahan yang kelihatan dalam video AIi, ia tiada sebarang unsur sihlr.

Tambahan pula, garam dan daun bidara selalu digunakan sebagai method memagar rumah. Justeru jika masih merasa gusar ada Benda bukan-bukan, Iebih baik tuan rumah memanggil mana-mana perawat Islam untuk pemeriksaan lanjut.

Allah saja tahu apa niat AIi…Ayat last to power
Terhibur dengan cara Ustaz Zaki bercakap, namun rata-rata netizen bersetuju dengan pendapatnya. Sejak dikongsikan, dia meraih hampir 1 juta tontonan di laman sosial TkTok.

Tidak ketinggalan, ramai berfokus kepada pesanan Ustaz Zaki yang terakhir iaitu peringatan agar AIi Pvteh tidak lupa kepada tuntutan melunaskan saman fitnah RM60,000. Melihat taburan dalam video arts ini, ada netizen membandingkan kisah pahit berubat yang dialami mereka suatu ketika dahulu.

Sumber : r35 idola luar biasa baik

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*