#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Sejak semalam tular di media sosial dengan cabaran terbaharu iaitu #10YearsChallenge

Menariknya, selebriti juga tidak melepaskan peluang menyahut cabaran tersebut dengan berkongsi foto-foto mereka di tahun 2009. Ia bagi melihat perbandingan wajah 10 tahun lalu dengan yang terkini.

Roda kan selalu berpusing, begitu juga dengan trend viral!

Jika tahun lepas ramai yang terjebak dalam trend seperti Kiki Challenge dan meniru dialog lawak menerusi aplikasi Tik Tok, kini trend 10 Years Challenge pula yang disebut-sebut.

Tak tahulah kenapa semua orang jadi obses untuk mengimbas kembali foto dari zaman dulu (penulis pun malu nak tunjuk foto lama sendiri!). Namun foto-foto lama inilah yang nostalgik, terutamanya jika ia melibatkan personaliti popular seperti selebriti tempatan.

Dari situlah baru kita nampak perubahan yang berlaku pada mereka, betul tak?

Jom tengok selebriti mana yang paling CUTE! (Gelak dosa, hehe)

Nazrief Nazri & Hafreez Adam

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Mawar Rashid

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Jaa Suzuran

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Cupcake Aisyah

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Jane Teoh

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Nora Danish

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Hael Husaini

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Alicia Amin

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Aedy Ashraf

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Eyka Farhana

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Lisa Surihani

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Sonaone

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Ain Edruce

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Johanis Sani

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

Radin

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?

TAPI YANG PALING CUTE

Fendy Bakry

#10YearsChallenge – Siapa Paling Comel?