Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Ke mana tumpahnya kuah kalau tidak tidak ke nasi?

Dahulu pernah viral mengenai foto anak lelaki pelakon legend Bollywood, Shah Rukh Khan di sosial media. Muka macho dan handsome seperti bapanya. Tapi kini kami nak kongsi foto anak perempuan SRK pula. Rasanya baka SRK ni semua baik-baik belaka.

Anak perempuannya bernama Suhana. Memang cantik, seksi dan hot! Dah macam artis bollywood kami tengok. Adakah Suhana akan ikuti jejak langkah ayahnya sebagai pelakon terkenal? Sama-sama kita nanti kan.

Cantik persis artis jelita Bollywood

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Untuk pengetahuan anda, Suhana ini merupakan seorang yang lasak, suka buat aktiviti outdoor seperti bersukan dan sebagainya. Suhana juga mempunyai bakat dalam bidang tarian.

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..
Anak ayah

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Bersama rakan-rakan

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Sama seperti bapanya, Shah Rukh Khan dan ibunya, Gauri Khan, Suhana juga mempunyai pengikut yang ramai bahkan dia merupakan seorang ikon yang boleh dianggap sebagai idola oleh kebanyakan anak remaja di India.

Selain rupa parasnya yang redup, Suhana juga sering dipuji media kerana memiliki kebijaksanaan setanding “beauty with the brain” yang lain.

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Awal minggu ini, tersebar beberapa foto seksi Suhana yang dilihat berbikini tatkala mandi-manda di kolam renang bersama teman-temannya.

Ia mula mendapat perhatian netizen saat foto itu dimuat naik oleh salah seorang temannya sekaligus menempa pelbagai reaksi daripada umum terutama para peminat dunia hiburan Bollywood.

Foto ‘kurang enak’ itu kemudian turut dimuat naik sebuah akaun hiburan, “Future Bollywood” untuk tatapan semua

Ada yang beranggapan, Suhana kelihatan manis dan seksi, malah ada juga individu yang tidak berpuas hati kerana sebagai seorang gadis India tulen, Suhana sepatutnya lebih menjaga tertib pemakaiannya, biarpun tidak berada di hadapan lensa paparazi.

Untuk pengetahuan semua, Suhana Khan tidak mempunyai akaun Instagram. Oleh kerana sukar mendapat sumber foto peribadi Suhana melakukan aktiviti hariannya, foto itu seraya menjadi viral, lebih-lebih lagi apabila dirinya berpenampilans separuh bogel begitu.

Terdahulu, Shah Rukh Khan pernah menyatakan bahawa kesemua anak-anaknya boleh memilih haluan hidup sendiri dan tidak semestinya menjadi bintang popular sepertinya dalam dunia hiburan Bollywood.

Status Agama Datuk Shah Rukh Khan Kembali Diperkata Selepas Gambarnya Memegang Tasbih Jadi Viral.

Nampaknya isu agama yang pernah dikaitkan dengan perlakon terkenal Bollywood, Datuk Shah Rukh Khan kembali hangat diperkatakan selepas aktor tersebut dilihat memegang tasbih semasa berada di lapangan terbang.

Gambar tersebut diambil oleh peminat selepas aktor tersebut bersama pelakon wanita terkenal, Kajol baru pulang selepas mengadakan pergambaran filem baru bertajuk ‘Dilwale’ di Bulgaria.

Sebelum ini Shah Rukh Khan telah diistiharkan oleh sebuah madrasah di India telah murtad setelah dia bertindak menghina Islam dan Nabi Muhammad S.A.W selain dia telah mengambil keputusan untuk menikahi isterinya, Gauri Chibber yang beragama Hindu pada 1991.

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Gambar yang menjadi viral itu kini tersiar di laman sosial menunjukkan beliau memegang tasbih sambil mulutnya terkumat-kamit menyebut sesuatu.

Berdasarkan laporan media ini bukanlah kali pertama SRK memegang tasbih di mana sebelum ini juga tersiar gambarnya memegang tasbih.

Dikritik Hebat, Foto Anak Perempuan Shahrukh Khan Seksi Berbikini Jadi Viral..

Ada yang berkata mungkin SRK sudah berubah dan mahu kembali mengamalkan ajaran Islam di mana pelakon itu juga pernah meluahkan hasrat mahu pergi ke Mekah menunaikan haji apabila anaknya nanti sudah besar.

Sumber dari Media2060