Diser4ng askar bawang, akhirnya akaun Nur Sajat dipadam pihak Instagram?

Walaupun sering dilanda kontroversi, tetapi populariti usahawan kosmetik Nur Sajat sentiasa meningkat hari demi hari. Laman sosial Instagram miliknya juga mencecah jutaan pengikut.

Terbaru, cubaan untuk mencari ‘wanita’ berusia 34 tahun itu di Instagram gagal ditemui apabila akaun miliknya telah dinyahaktifkan.

Namun difahamkan akaun yang dijadikan sebagai salah satu sumber rezeki itu telah dipadam oleh pihak Instagram kerana melanggar syarat dan panduan pengguna.

Hilang dari radar…

Diser4ng askar bawang, akhirnya akaun Nur Sajat dipadam pihak Instagram?

Tidak dijumpai…

Diser4ng askar bawang, akhirnya akaun Nur Sajat dipadam pihak Instagram?

Buat 1,000 akaun pun, kami tetap report! Jom tengok apa kata netizen

Bila fikir-fikir balik, Sajat dengan Safie Ilyas ni sebenarnya special kalau nak dibandingkan dengan perempuan-perempuan lain.

Tak pecaya cuba kau pergi gerai beger lepas tu kau tanya brader tu, “bang, apa beza beger biasa dengan special?”.

Mesti abang tu jawab, “special ada telur”.

Diser4ng askar bawang, akhirnya akaun Nur Sajat dipadam pihak Instagram?

Report geng2 dorang pulak!

Tahniah pada team bawang malaysia,jasamu akan kami kenang sampai bila2,kalau boleh buat 1 gerak gempur pada pondan2 lain plak,biar team bawang malaysia lebih bermaruah,jngan gentar,doa kami sentiasa mengiringi

Diser4ng askar bawang, akhirnya akaun Nur Sajat dipadam pihak Instagram?

Akaun baru : @nursajat24 ?

Ayuh bawang troopers jalankan tanggung jawab…… henti perbuatan melampaui maknyah2 ni. Nak berniaga guna identity Surat beranak…..

Diser4ng askar bawang, akhirnya akaun Nur Sajat dipadam pihak Instagram?

Live kat IG Coach Yin je mampu?

Itu hanya alat dialam maya ciptaan manusia dipadam tunggu tuhan plak padam spesis luth dr dunia nie..tunggu jer…usah ler hangpa plak dipadam mcm” laut mati ”

Diser4ng askar bawang, akhirnya akaun Nur Sajat dipadam pihak Instagram?

Insiden Pekerja Farmasi Dit4mpar

Masih lagi mengenai kejadian tampar menampar melibatkan pembantu peribadi Sajat dan pekerja farmasi baru-baru ini, semakin ramai netizen mula memberikan pandangan mereka mengenai isu tersebut yang menjadi tular di media sosial.

Malah, para netizen turut tidak ketinggalan mereka-reka cerita masing-masing tentang punca pembantu peribadi Nur Sajat yang dikenali sebagai @diamonds_isabella di Instagram menampar mangsa walaupun hakikatnya mereka tiada di tempat kejadian.

Mungkin disebabkan itulah usahawan kosmetik Nur Sajat menerusi akaun Instagramnya telah tampil mendedahkan perkara sebenar yang berlaku sebelum kejadian itu berlaku.

Diser4ng askar bawang, akhirnya akaun Nur Sajat dipadam pihak Instagram?

Terdahulu, tular  rakaman video berdurasi 1 minit 3  saat di media sosial, wanita yang didakwa seorang ‘Mak Nyah’ menarik keluar pekerja farmasi dari tempatnya bekerjanya dan ditampar sebanyak 3 kali sebelum berlakunya pertengkaran.

Mangsa juga sudah membuat laporan polis berhubung kejadian itu. Difahamkan mangsa mengalami kecederaan di jari dan muka akibat dipukul oleh 3 orang bersama suspek, malah telefon bimbitnya hilang sewaktu kejadian berlaku.

Sumber dari hangat.com ohmymedia