“Maaf, Isteri Saya Mer0yan”

Baru sahaja mendirikan rumah tangga awal tahun lalu, Datin Elvina Mohamadseolah memberikan bayangan rumah tangganya kini bergolak apabila beliau memuat naik gambar seorang wanita yang dikenali, Fify Razak.

Semalam Datin Elvina Mohamad mendakwa seorang gadis bernama, Fify Razak menganggu rumah tangganya. Hari ini, Fify tampil mempertahankan diri dan menjelaskan keadaan sebenar kerana berang dirinya difitnah.

“Maaf, Isteri Saya Mer0yan

“Saya seorang agen insurans Takaful. Haniff Borhan merupakan client saya dan dia hanya berhubung melalui DM (tiada nombor telefon). Kami hanya berjumpa dua kali dalam satu salah satu meeting bersama rakan sekerja”

“Perkara terjadi kerana Haniff ingin mengambil insurans untuk anaknya dan menghantar gambar anaknya. Saya hanya reply dengan double click di DM. Elvina menganggap dengan reply begitu saya cuba merampas suaminya”

“Maaf, Isteri Saya Mer0yan
“Saya telah menghubungi Haniff melalui kawan saya dan bertanya tentang isu ini dan yang mampu dia reply adalah ‘sorry isteri saya meroyan’. Saya tidak boleh terima alasan itu kerana air muka saya dan keluarga sudah tercemar,” tulisnya.

Bagaimanapun Fify memberitahu, beliau cuba untuk menghubungi Elvina dan berunding secara baik meminta beliau memadam posting berkenaan. Namun Elvina tetap tegas dan memaksanya untuk mengambil tindakan undang-undang.

“Maaf, Isteri Saya Mer0yan
Lagi..
“Maaf, Isteri Saya Mer0yan
Menerusi Instagram story, Elvina telah memuat naik beberapa gambar wanita itu yang dipercayai menganggu rumah tangganya. Kepsyen sindiran di gambar tersebut jelas menunjukkan Elvina sedang berang.

“Maaf, Isteri Saya Mer0yan
Lagi
“Maaf, Isteri Saya Mer0yan
Bagaimanapun setakat ini tiada sebarang kenyataan lanjut dari Elvina mengenai status rumah tangganya. Diharap Elvina dapat menyelesaikan hal ini dengan baik agar tiada pergaduhan berlaku.

Terdahulu Elvina telah mendirikan rumah tangga bersama seorang usahawan, Datuk Mohd Haniff Borhan pada 18 Mac lalu. Hasil perkahwinan yang dibina pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata.

Biasanya dalam keadaan begini, pokok tidak akan bergoyang jika tiada angin yang menggoncang. Tidak seharusnya suami Elvina membuat kenyataan begitu pada wanita lain kerana maruah isteri perlu dijaga.

“Redza Rosli Dengan Ayda Jebat, Jangan Lagakan Saya Pula”

Awal tahun dulu, heboh hubungan ‘rapat’ diantara pelakon baru, Elvina Mohamad dan Redza Rosli. Ada mendakwa hubungan mesra itu dapat dihidu Ayda Jebat dan menyebabkan beliau sering mengikut Redza ke lokasi pengambaran yang tidak kaitan dengannya.

“Saya terkejut dengan gosip itu dan tidak tahu apa motif buat cerita tidak benar begitu. Orang semua tahu Redza dengan Ayda dan jangan pula lagakan saya dengan dia pula dengan cerita seperti ini”

Menerusi ruangan itu, Elvina sering meluangkan masa bersama Redza selepas pengambaran drama Isteri Untuk Diiktiraf, gandingan mereka, siap memuat naik video berlari-lari dan sering keluar bersama-sama.

“Hubungan kami hanya dalam set sahaja, kalau keluar makan bersama pelakon dan kru produksi dia tidak pernah ikut. Itu yang pelik macam mana boleh sampai cerita kami keluar bersama pula. Dia jarang bergaul dengan kami sesudah penggambaran,” katanya kepada mStar Online.

Tempoh hari ada gosip mengatakan Ayda selalu mengikut Redza ke lokasi pengambaran kerana cemburu hingga menimbulkan rasa kurang senang di kalangan orang produksi. Mungkin sebab inikah Ayda terpaksa mengikut teman lelaki sampai ke set lokasi?

Sumber dari RotiKaya