Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Tindakan bekas isteri pengacara popular Ally Iskandar, Farah Lee memuat naik gambar bersama seorang jejaka ‘mat salleh’ mengundang perhatian orang ramai.

Menerusi laman sosial Instagram miliknya, wanita berusia 30 tahun itu tersenyum manis ketika berada disamping anaknya serta pemuda yang dikenali sebagai Arthur Rashid itu.

“Jadi macam mana ni korang? Restu ke tak?,” tulis ibu kepada Maream Esabel itu dalam nada berseloroh.

Posting berkenaan dihujani pelbagai komen dengan perasaan teruja peminat dan pengikutnya di Instagram yang rata-rata merestui ‘hubungan’ antara Farah dan pemuda kacak itu.

Saya memberikan restu!

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Sempat lagi nak kahwin niii

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Nampak macam keluarga bahagia!

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Mat salleh lebih menghargai wanita!

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Heloknyaaa! Cepat bawak balik

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Wajah seiras ada jodoh

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Walau bagaimanapun, pasangan itu hanya menjalani sebuah ‘photoshoot’ di United Kingdom untuk menjayakan koleksi busana baju raya pada masa akan datang.

Gambar sekitar ‘photoshoot’

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Sepadan sgt…cepat2 la …akak tk sabar nk tgk omma maream dgn daddy mata biru nikah

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Tahniah omma.nasib baik xsempat Maream langkah bendul

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

sis restu sangat la mcm ni!!! ensem mcm husband lana nordin ok sis truskan je nk tngok adik maream versi western…hahaha

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

He looks like a nice guy omma! The most thing is that maream loves him too kan? It’s a good sign. Go for it. Ameen Ameen Insyallah

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Ok mata biru proceed, omma tlg carikan mata warna warni jgk utk sy ye…kikiki

Tayang kekasih di laman sosial, Farah Lee bakal tamatkan zaman janda?

Sumber : Instagram