(Video) Lagak Fazura Call Dalam Teksi . Lain Pula Dipandangnya!

Ada sahaja netizen ini! Boleh tahan ‘bawang’ juga para netizen kerana hampir setiap inci figura artis diperhatikan. Kali ini giliran pelakon terkenal, Fazura pula jadi mangsa.

Fazura sememangnya tak perlu diperkenalkan lagi.Boleh kata rata rata peminat seni tanah air mengenali raut wajah cantik ini yang juga isteri kepada pelakon dan penyanyi Fattah Amin.

Sejak mereka mendirikan rumah tangga boleh dikatakan setiap hari ada sahaja berita dan video yang memaparkan saat indah mereka sebagai psangan suami isteri yang berlegar di ruang maya.

Memang bergegar fazura duduk dalam kereta ni, perhatikan betul betul

Think positive ok. Jangan terlampau berkhayal sangat lah, bini orang tu.
Apa yang bergegar sebenarnya, admin tak tengok habis pun, takut dosa. Hahahaha

Cer korang perhatikan betul, hadam dengan mata hati korang yang katanya nuraini tu. Apa yang korang nampak tu. Think positif ok, tak baik fikir bukan bukan, bininya fatah tu. Kang abang fatah marah tau.

Rugilah jika sudah ke tempat orang dan tidak merakamkan gambar kenangan bukan? Namun berlainan pula yang  jadi pada salah sebuah gambar yang dimuat naik oleh Fazura di Instagram nya

(Video) Lagak Fazura Call Dalam Teksi . Lain Pula Dipandangnya!

Di dalam gambar tersebut, Fazura dilihat sedang menaiki sebuah teksi di London dan entah dimana silapnya netizen hangat bercakap mengenai gambar tersebut sehingga mencecah 1000 komen.

Hangat difahamkan fake taxi yang disebut-sebut oleh netizen di ruangan komen pelakon ini adalah mengenai sebuah produksi yang merakamkan video lucah di dalam teksi tersebut dan digelar sebagai fake taxi.

(Video) Lagak Fazura Call Dalam Teksi . Lain Pula Dipandangnya!

Turut membalas komen tersebut adalah mereka yang beranggapan rekaan teksi tersebut sememangnya digunakan di London dan kenderaan yang dinaiki oleh Fazura bukanlah kenderaan yang digunakan untuk melakukan kegiatan yang tidak bermoral itu.

Baru baru ini Fazura ada memuat naik beberapa gambarnya pada satu fesyen show. Gambar gambar tersebut menarik perhatian netizen kerana kelihatan dengan jelas ada baby bump pada bentuk tubuhnya!

Jangan main-main tau dengan deria penglihatan, pendengaran, bau atau penghiduan netizen sebab setiap apa yang berbeza terhadap seorang artis pasti dapat dikesan dengan pantas oleh mereka!

Baru-baru ini, MH terlihat satu posting daripada pelakon popular, Nur Fazura di Instagram yang memuat naik beberapa keping gambar di sebuah majlis pertunjukan fesyen.

Seperti yang MH katakan tadi deria pernglihatan netizen amat tajam sehingga mereka mengatakan terlihat baby bump di perut Fazura pada salah satu gambar yang dikongsikan oleh pelakon tersebut.

Ada juga yang mengucapkan tahniah kepada Fazura dan berharap kandungannya sihat seperti sudah sah pelakon itu sedang hamil. Tapi betul ke Fazura sedang hamil? Jom MH share sikit gambar yang didakwa netizen yang menampakkan baby bump selebriti itu.

(Video) Lagak Fazura Call Dalam Teksi . Lain Pula Dipandangnya!

Ha apa pula pendapat korang? Betul ke nampak baby bump?

‘Itu bukan baby bump’ – Fazura nafi hamil

Nur Fazura, menepis dakwaan bahawa dia kini sedang hamil selepas sekeping foto yang dikatakan menampakkan perubahan pada bahagian perutnya  menjadi tular.Menurut Fazura kepada BH Online, gambar tersebut terlihat demikian disebabkan oleh potongan dan material pakaian digayakan olehnya, bukannya ‘baby bump’ yang menandakan dirinya sedang hamil.

“Ia bukan ‘baby bump’, sebaliknya hanya biasan kain yang saya pakai.

“Mungkin rekaan dan material yang digunakan menampakkan seolah-olah saya sedang hamil.

“Untuk gambaran lebih jelas, boleh lihat sendiri video yang dimuat naik di akaun Instagram kelab peminat saya, @fazbulouswarriors.

“Apa pun, saya bersyukur di atas doa anda semua. Insyaallah, jika ada khabar gembira, pasti akan saya kongsi pada masa paling sesuai,” katanya.

(Video) Lagak Fazura Call Dalam Teksi . Lain Pula Dipandangnya!

Sebelum ini. gambar yang dimuat naik oleh aktres berkenaan, dua hari lalu, mendapat komen positif pengikut dan netizen, yang rata-rata gembira dengan perkembangan terbarunya itu.

Fazura mendirikan rumah tangga bersama pelakon Fattah Amin pada 27 November tahun lalu.

Menang anugerah keusahawanan

Terbaru, Nur Fazura telah memenangi anugerah ‘The Most Promising Fashion Brand’ dan ‘Celebrity Entrepreneur Couple of the Year’ yang dimenangi bersama suaminya, Fattah Amin.

(Video) Lagak Fazura Call Dalam Teksi . Lain Pula Dipandangnya!

Fazura berkongsi perkara itu menerusi entri di akaun Instagram miliknya.Menurut Fazura, dia berasa bersyukur dengan penghargaan yang diterima itu dan mengucapkan terima kasih kepada rakan serta peminat yang tidak henti memberi sokongan terhadapnya.

“Saya berasa rendah diri untuk menerima dua anugerah ini, ia menjadi satu motivasi kepada saya dan Fattah untuk berusaha lebih keras mencapai kejayaan.

“Perjalanan kami masih panjang dan masih banyak perkara yang perlu dipelajari.

“Kami bersyukur kerana mempunyai rakan dan peminat yang setia menyokong kami,” tulisnya sebagai kapsyen.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata pengikut Fazura mengucapkan tahniah kepadanya dan mendoakan kejayaan di masa akan datang.

Sumber dari Hangat dan Media Hiburan