Connect with us

#celeb

Baru Saja Keluar Berita Suami Ditahan Polis. Ini Status Sugu Pavithra Yang Mengejutkan Ramai

Tul4r dalam semua platform media sosial, berita mengenai suami yang juga bekerjaya sebagai seorang Youtuber terkenal telah dit4han polis. Suspek dituduh menc3derakan isterinya di kawasan luar wad bers4lin Hospital Raja Permaisuri Bainun (HORB) Ipoh, Perak, semalam.

Suspek berg3lut dan menggunakan senj4ta merb4haya terhadap isterinya.

Suspek dit4han untuk membantu si4satan mengikut Seksyen 6(1) Akta Bahan-Bahan Kakisan dan S3njata Berb4haya 1958. Perintah reman telah dibenarkan oleh Majistret Nabihah Mohd Noor terhadap suspek berumur 29 tahun itu.

Terdahulu, individu lelaki ini dihadapkan ke mahkamah dengan tangannya bergari dan dibawa menaiki van pada jam 10 pagi.

Tidak sebut nama suami masa terima anugerah.

Menurut sumber, pasangan suami isteri itu dikatakan sedang bertengkar di kawasan parkir Hospital Raja Permaisuri Bainun di Ipoh.

Pertengkaran tersebut berlaku kerana m4ngsa tidak menyuarakan nama suami ketika penerimaan anugerah baru-baru ini.

Pertengkaran itu melarat sampai tahap suspek datang ke hospital dan memvkul isteri di sekitar kawasan hospital tersebut.

Sementara itu berdasarkan sumber berkata, pasangan itu bertengkar di parkir Raja Permaisuri Bainun Hospital (HRPB) Ipoh.

Ia dipercayai selepas m4ngsa tidak menyebut nama suaminya ketika menerima satu anugerah baru-baru ini.

Perselisihan terbabit berlanjutan sehingga suspek datang ke hospital dan dalam keadaan mar4h telah memukvI isterinya berusia 28 tahun di pekarangan hospital berkenaan.

”Perg4duhan itu berlarutan sehingga keesokkan hari (semalam) di mana lelaki itu pergi ke hospital berkenaan untuk mencari adik isterinya.

”Ketika kejadian susp3ek dipercayai mabvk. Bagaimanapun tidak dapat bertemu dengan adik isterinya. Ia menyebabkan lelaki itu dipercayai memukvI isterinya.

”Pada 5.54 petang hari sama, pengawal keselamatan menerima lap0ran daripada seorang jururawat yang mendakwa terlihat seorang lelaki mabvk dengan memegang sabit hendak memasuki salah satu wad hospital berkenaan,” katanya.

Baru Saja Keluar Berita Suami Ditahan Polis. Ini Status Sugu Pavithra Yang Mengejutkan Ramai

Sumber menambah bahawa suspek diakui sedang mencari abang iparnya berkenaan dengan masalah keluarga. Asisten Komisioner A. Asmadi Abdul Aziz selaku Ketua Polis Daerah Ipoh dihubungi bagi pengesahan menerima laporan k3s itu.

Katanya, “Siasatan lanjut sedang dijalankan dan siasatan awal mendapati ke3s berpunca daripada perselisihan faham ahli keluarga,”.

Memetik berita pihak The Star, k3s ini melibatkan seorang Youtuber terkenal tanahair, S. Pavithra.

”Pavithra mengunjungi saudara yang bekerja. Suaminya, yang dikatakan mabvk, berselisih dengannya dan memukvlnya,” menurut sumber.

Update terkini menerusi Instagram Sugu Pavithra

Berkenaan dengan hal ini, S. Pavithra telah kongsikan satu kenyataan dibuat melalui akaun rasmi Instagram.

Beliau memaklumkan bahawa pasangan suami isteri ini tidak akan memuatnaik sebarang content video atas sebab perlukan masa untuk fokus terhadap hal peribadi.

Baru Saja Keluar Berita Suami Ditahan Polis. Ini Status Sugu Pavithra Yang Mengejutkan Ramai

Berganjak ke ruangan komen dalam video yang dimuatnaik oleh S. Pavithra di akaun rasmi Instagram, kebanyakan pengguna alam maya sudah ketahui perkara yang berlaku.

Rata-rata melemparkan komen berbentuk sokongan moral dan berharap agar Pavithra tabah dengan apa yang berlaku serta mengharapkan penampilan beliau semula dimasa akan datang.

Sumber : http://limauais.pw/ via terengganutv

Continue Reading

Trending