Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan

Hentak Kepala Bayi Hingga Mati, Lelaki Dipenjara 

SINGAPURA – Seorang lelaki telah dijatuhi hukuman penjara seumur hidup kerana menghentak kepala bayi teman wanitanya ke lantai, lapor Mirror UK.

HUKUMAN TERHADAP SUSPEK DAN GAMBAR MANGSA ADA DI BAWAH SEKALI

Hakim Mahkamah Tinggi Singapura menyatakan suspek 29, telah melakukan perbuatan itu selepas beberapa jam pasangan tersebut bertengkar.

Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang DikenakanBayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan

Punca kematian mangsa dikategorikan sebagai kemalangan akibat objek tumpul.

Hakim bersetuju menjatuhkan hukuman penjara seumur hidup serta 15 kali sebatan kepada suspek.

Tambahan lagi, ibu mangsa juga menyatakan bahawa suspek ada mencadangkan untuk mengupah seseorang untuk mengebumikan mangsa secara diam dan mendakwa mangsa telah hilang setahun kemudian.

Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan

Sumber : Mirror UK

Check Also

Achey Mohon D0a Orang Ramai, Ini Keadaan Terkini Isteri Achey SeIepas Buat Pembed4han Hari Ini

Bintang Muzikal Lawak Superstar 3, Achey memaklumkan isterinya Nor Hasanah Yahaya selamat menjalani pembedahan untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published.