#hiburan

“Sump4h This Is Not Gimik, Ini Real” – Muka Aliff Syukri Kena C4kar, Staff Menggelvpur Kena R4suk H4ntu?

Usahawan kosmetik sens4si, Datuk Seri Aliff Syukri berdepan detik cem4s apabila salah seorang daripada kakitangannya dipercayai telah dir4suk oleh m4khluk halus. Berkongsi perkara terbabit di Instagram, sepotong klip video memaparkan aksi Aliff sendiri cuba mengubati dan menenangkan kakitangan wanita yang dir4suk itu tular di media sosial. “Menger1kan! Saya t4kut awak! …

Read More »

Bimb4ng keluarga kena g4nggu, Alvin Chong mungkin k4hwin diam-diam… Takut tengok ramai kawan berdepan mas4lah rumah tangga

PELAKON dan penyanyi Alvin Chong mendedahkan pernah beberapa kali menerima gambar lvcah yang dikirimkan oleh individu tidak dikenali melalui mesej peribadi di laman Instagram. Lebih membuatkan dia terkejut apabila gambar tidak senon0h itu dihantar oleh remaja yang masih bersekolah. “Saya pernah dapat gambar-gambar tidak senon0h di laman sosial tak kiralah …

Read More »

Ummi bilal mase kecik, Mesti korang dah boleh agak muka bilal kan?

Tidak dinafikan yang semua ibu bapa adalah cerminan kepada anak-anaknya. Sebenarnya kalau hendak tengok macam mana rupa kita masa kecil, kita boleh lihat wajah anak kita sekarang kerana wajah anak kita saling tak tumpah seperti zaman kita masih kecil. Seperti selebriti neelofa yang telah memuatnaik satu gambar masa kecilnya yang …

Read More »