Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia. Memang Tak Masuk Akal

Berikut merupakan gambar-gambar kem4langan pelik yang entah macamana boleh berlaku. Mungkin ada sebabnya yang kita tidak tahu kerana tidak berada di tempat kejadian. Tetapi memang pelik bila dilihat gambarnya. Huhuhu.

Macam mana boleh patah dua tuh??

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Nih Paling Pelik…Mana Datang Kereta Dalam Terowong Keretapi

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Tak Dapat Bayangkan Keadaan Nih .. Kereta mana yang menjadi punca?

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Kabus Tebal Sangat Nih

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Antara lorry yang teringin untuk menjadi Optimus Prime dalam Transformer ..

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Memang owner rumah tu cadang renovate pun .. isk !

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Rasa rasa apa bomba jepun ni cakap dekat pemandu kereta ini ..

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Nih Penghantaran Sampai Dalam Rumah nih… Baru betul betul effisyen service penghantaran mereka .. huhu!

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Pelik…. tak boleh brain macam dia boleh masuk situ

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Licin sangat kot …

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia

Kenapa Boleh Jadik Begini… Lelaki ini pening sampai sakit kepala sebab pikir camne boleh jadi kemalangan ni ..

Kemal4ngan Paling Pelik Dalam Dunia
Hati hati lah ketika memandu. Awasi keadaan sekeliling. Jangan lah memandu laju terutama ketika bersama keluarga. Pastikan keadaan kereta atau apa jua kenderaan di selenggara dengan baik untuk mengelakkan apa apa kecelakaan berlaku pada diri dan keluarga.

Ingat lah orang tersayang, jangan biar mereka menemani anda di hospital.