Elvina Muat Naik Video Suami Bagi Duit Raya Berkepuk Time Sesi Minta Maaf, Sekali Nad Zainal Masuk Komen Cakap Sesuatu.

Pelakon Datin Elvina Mohamad gembira apabila Aidilfitri kali ini dia menerima duit raya lebih berganda-ganda daripada suami berbanding tahun pertama perkahwinan.

Elvina berterima kasih kepada suaminya, Datuk Mohd Haniff Borhan, dengan mengharapkan agar tahun hadapan dapat lebih banyak lagi duit raya.

“1st raya together as husband and wife (duit raya RM1) Vs 3rd raya together as husband and wife (duit RM50 disusun tebal dua ikat).

“Dah upgrade guys! Haha. Hopefully tahun depan dapat lebih lagi..

“Thank you suami, I doakan semoga you bertambah kaya so boleh lah tambahkan duit raya I lagi nanti,” katanya.

Elvina berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik video ketika raya tahun pertama menerima duit raya dengan terbaharu sambut Aidilfitri bersama suaminya.

Kemas kini tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata cuba mengusik Elvina.

“Kau ingat dia upgrade sesaja ke? dia nak baby tu,” usik pelakon Nad Zainal.

“Yaayy tambah baby raya pulaakk!! buat cepat,” komen salah seorang pengikutnya.

“Tak hensem takpe janji poket tebal ingat guys,” kata salah seorang warga net.

“Banyak gila kot share sikit boleh,” gurau salah seorang netizen.

Elvina dan Hanif sudah empat tahun mendirikan rumah tangga dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata Karl Mateen berusia 3 tahun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELVINA MOHAMAD 🦋 (@elvinamohamad)

Ni antara komen komen Artis dan Netizen bikin pecah perut.

Komen Netizen:

“Dia nak baby tu,,”

Elvina Muat Naik Video Suami Bagi Duit Raya Berkepuk Time Sesi Minta Maaf, Sekali Nad Zainal Masuk Komen Cakap Sesuatu.

“Alamakk nak baby ke b..”

Elvina Muat Naik Video Suami Bagi Duit Raya Berkepuk Time Sesi Minta Maaf, Sekali Nad Zainal Masuk Komen Cakap Sesuatu.

“Yaayy tambah beby raya pulak!!buat cepat”

Elvina Muat Naik Video Suami Bagi Duit Raya Berkepuk Time Sesi Minta Maaf, Sekali Nad Zainal Masuk Komen Cakap Sesuatu.

“hahahahaha”

Elvina Muat Naik Video Suami Bagi Duit Raya Berkepuk Time Sesi Minta Maaf, Sekali Nad Zainal Masuk Komen Cakap Sesuatu.

Sumber: Gempak

Check Also

Ter0k Di k3cam, Imam Besar M4sjid Putra Sekali Lagi T4mpil Buat Vide0

PUTRAJAYA – Imam Masjid Putra, Ustaz Ikmal Zaidi Hashim memohon maaf kepada seluruh umat Islam …