Connect with us

#celeb

“Hang Nak Bwk G3ng Bawak La Tp Hang Kena Ingat” – H4iri Safw4n Leb4m Mata Bertumb0k Depan Farm4si

Baru-baru ini, seorang artis telah terlib4t dalam perg4duhan. Pelakon bernama H4iri S4fwan itu berkongsikan per1stiwa yang men1mpa dirinya melalui laman sosial Instagram.

“Adil bagi aku sebab aku buat dia pat4h tangan dan aku berenti sebab anak aku men4ngis saja.. Aku ajak dia pi buat rep0rt dia takmau, dia nak duit ub4t saja..

” Pastu aku pesan kat dia ‘Hang nak bawak geng bawak la..tapi hang kena ingat budak utara ni tak tempat orang dia s0lo f1ghter, tak dapat harini nanti mesti dapat’”

Hal ini terjadi punc4nya dari sep4sang suami isteri bertengk4r di sebuah farm4si di Subang Jaya, Selangor lalu si suami itu mengeluar kata kes4t iaitu ‘Kau Pel4cur’.

Perkataan itu didengari H4iri S4fwan dan dia menegur. Lalu dia ditumb0k oleh indiv1du lelaki tersebut sehingga m4ta sebelah H4iri leb4m.

” Ketika itu saya sedang dukung anak lalu ternampak ada pas4ngan suami isteri ini berg4duh. Lelaki itu mula m4ki h4mun dengan kata-kata kes4t kepada isterinya termasuk ayat ‘kau peIac#r’.

” Saya memang pant4ng kalau ada lelaki yang kur4ng 4jar terhadap perempuan dan panggil wanita dengan perkataan itu. Jadi, saya pun pergi dekat mereka untuk tegvr tind4kan lelaki tersebut dengan cara baik.

” Tapi tiba-tiba lelaki itu terus tumbvk terkena mata saya yang sedang dukung anak. Berlaku la pergelvtan dan kami berdua mengalami keced3raan. Perg3lutan itu terhenti sebab anak saya men4ngis,” ulas H4iri kepada pihak mStar.

Sebelum itu, H4iri pernah kongsikan perkara itu dengan memuat naik gambar pada hari Sabtu dimana keadaan mata kanannya leb4m.

Majoriti netizen meny0kong dan memuji tindakan dilakukan H4iri kerana mempertah4nkan keh0rmatan seorang wanita dengan k4edah tegvran.

Pada waktu yang sama, H4iri mengatakan bahawa k3s mereka sudahpun selesai apabila dia membi4yai kos r4watan memandangkan indiv1du yang menumb0k H4iri enggan melap0rkan pada pih4k p0lis.

Selepas ins1den itu berlaku, H4iri kena beb3l dengan isterinya. H4iri berkata:

” Pada mulanya, saya memang ajak buat lap0ran polis tapi dia tidak mahu sebab dia yang memulakan perg3lutan tersebut. Jadi kami selesai dengan saya bayar kos raw4tan keced3raan yang dia alami.

” Tapi keluar saja farm4si dan saya masuk kereta, kena membebel dengan isteri. Sebab isteri nampak masa lelaki itu tumb0k saya tengah dukung anak.

” Apa-apa pun, jangan sesekali kita hin4 dan kata wanita pel4cur. Pada hal punc4nya daripada lelaki bukannya t4kdir,” ujarnya.

H4iri menambah, indiv1du itu dipercayai turut mengalami keceder4an pada bahagian tangan akib4t dari ins1den tersebut.

sumber: asiakini via terengganutv

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Trending

    Tersilang akar ada tunasnya, Melingkar sabut kenal umbinya