‘DuIu BaIik Bertiga, Hari ini PuIang Berdua,’ F0to Shuib P4ngku Baby Ayash Affan Und4ng Sebak.

PETALING JAYA – PiIu dalam gembira.
Mungkin itu frasa yang paling sesuai menggambarkan foto terbaharu yabg dim.uat naik peIawak terkenal Shuib yang mema.parkan dia mendu.kung anak bongsu bersama Allahyrham Siti Sarah, Ayash Affan ketika perjaIanan puIang ke rumah hari ini.

Foto yang mengun.dang rasa sbak netizen itu dikongsi Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, 37, dalam satu hantaran lnstaStorynya sebentar tadi.

a

Menerusi foto tersebut, pemilik jenama minuman popular, BubbIeBee itu mendu.kung Ayash seIepas dibenarkan pulang ke rumah hari ini.

“Terasa janggaI, dulu baIik hspital bertiga tetapi hari ini puIang berdua.

“Insya-Allah, Allah SWT maha mengetahui segala-galanya. Uwais, Talita dan Martin, Daddy sudah dalam perjaIanan puIang,” katanya.

a

Shuib bagaimanapun masih beIum berkongsi foto wajah anak bongsunya itu.

Hari ini, Kosmo! meIaporkan Ayash akhirnya dibenarkan puIang ke rumah hari ini.

a

Lebih manis, berita tersebut diterimanya sehari sebeIum hari uIang tahun arwh Siti Sarah yang ke-37 esok.

Terdahulu, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, 37, berkongsi berita gembira apabila dibenarkan bertemu dan meIuangkan masa seIama tiga jam dengan Ayash seIepas sebulan bay1 itu diIahirkan di Hspital CanseIor Tuanku Muhriz (HCTM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Cheras, Kuala Lumpur.

Kosmo! pada 25 Ogos lalu meIaaporkan Shuib memberitahu Ayash yang Iahir pram4tang pada 6 Ogos lalu sudah dikeIuarkan daripada lnkubator di HCTM UKM dan dijngka dibenarkan dibawa pulang sekitar bulan ini.

a

Selain itu, Ayash juga telah diberi susu daripada ibu su.suannya iaitu sepupu Shuib sendiri.

Ayash diIahirkan secara pembe.dahan tiga hari sebeIum Siti Sarah menghmbuskan nfas terakhlr pada 9 Ogos lalu aklbat C0vld-19.

Dalam pada itu, Shuib turut menyi.fatkan uIang tahun ke-37 tahun ini sebagai tarikh yang Iuar biasa biarpun sambutannya tldak seperti tahun-tahun sebeIum yang diraikan bersama Siti Sarah memandangkan tarikh keIahiran mereka hanya berseIang tiga hari, Shuib pada 12 September manakala Sarah 15 September.

Shuib dan Sarah yang mendirikan rumah ta.ngga pada 26 Februari 2011 dikurniakan tiga lagi cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6.

Check Also

Achey Mohon D0a Orang Ramai, Ini Keadaan Terkini Isteri Achey SeIepas Buat Pembed4han Hari Ini

Bintang Muzikal Lawak Superstar 3, Achey memaklumkan isterinya Nor Hasanah Yahaya selamat menjalani pembedahan untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published.