Connect with us

#celeb

“Kau dah kenapa Zulin Aziz..weh itu air betul ke tipu2 ??” -Netizen

zulin drama

Siapa saja yang tidak kenal dengan pelakon, pengacara dan penyampai radio serba boleh ini, bahkan nama Zulin Aziz bukanlah selebriti yang asing lagi dalam dunia hiburan tanah air.

Selain video dihasilkan oleh Aeril Zafrel, video daripada Zulin Aziz kini sememangnya juga menjadi pilihan netizen untuk ditonton agar tidak bosan dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan ini dimana dia menghasilkan video yang agak berbeza.

Pelakon ini menggunakan bakatnya dengan berlakon membawa watak yang pelbagai dan video dihasilkannya itu kini sangat popular di media sosial selain mencuit hati ramai apabila dia merakam video dengan kapsyen Balik dari pasar makesure mandi yaa semua!

 

View this post on Instagram

Balik dari pasar makesure mandi yaa semua!

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Ternyata respon yang diterima itu turut membuatkan Zulin Aziz berkongsi di Instagram sehingga menerima pelbagai komen daripada rakan selebriti dan peminatnya:

dia buat dahh hahaaaah🤣

Masuk air laa zulin ni hahahaha 😂😂

Ini review mascara waterproof ke?? Berkali kali tonyoh tak comot 😂😂

Kau dah kenapa gila!!! 🤣 @zulinaziz weh itu air betul ke tipu2 ?? 😂

Kahkahkahkah…tkda tk gelak…tkda tk kelaka…hurmmm..hahahahah…🤣🤣🤣…syhhhhhh…tgh kja niiii….patut i cant c ur voice tu panggil kau jd penyiasat la zulin….hahahha..tkpon juri…🤣🤣🤣

Apakehal sedih sgt😭😭😭

Peragai mcm mabuk ketummm😂😂 comey

Hahahhahahahaha ya Allah ! Tolong lah we want more pls 😂😂😂

Tidak pernah putus asa

zulin tidak putus asa

Pelakon, pelawak dan pengacara, Zulin Aziz, 31, juga mengakui keinginan merasai nikmat berumah tangga dan melahirkan zuriat tidak pernah padam dalam dirinya.

Namun, takdir penentu segala-galanya. Hingga hari ini, wanita serba boleh ini belum bertemu dengan jodoh yang sesuai. Beberapa siri percintaan yang menemui kegagalan membuatkannya lelah untuk memulakan perhubungan cinta baharu.

Andai ditemukan lelaki yang serasi, Zulin mendedahkan dia tidak mahu membuang masa bercinta lama-lama, sebaliknya mahu terus mendirikan rumah tangga kerana usianya bukan muda lagi.

Trending