Main kenyit mata dalam kelas je, terus cikgu & anak murid ni naik pelamin

cikgu anak murid ni naik pelamin

Sejak kebelakangan ini, banyak pula kisah mengenai para pengajar bertemu jodoh dengan anak murid sendiri. Bukan hanya sepasang dua, makin ramai pula mendedahkan kisah cinta masing-masing di laman media sosial.

Terbaru, Syma Eima ada berkongsi kisah perkenalan dan percintaan dengan suaminya menerusi beberapa video yang dimuat naik di laman Instagram.

Main kenyit mata dalam kelas je, terus cikgu & anak murid ni naik pelamin

Main kenyit mata dalam kelas je, terus cikgu & anak murid ni naik pelamin

Part 1…

“Ramai yang request nak tengok video perkahwinan Syma & Cikgu Syma ni kan. Haa ni la dia kisah cikgu cinta Syma sejak form 4 ..”

“Tak sangka main kenyit2 mata dalam kelas last2 jadi jodoh kan @nikaminn. Rasa macam baru semalam je kita bercinta 

“Alhamdulillah cikgu Inggeris Syma yang sweet melekit ni last sekali jadi cikgu Syma & imam Syma untuk selamanya ,” tulisnya.

Main kenyit mata dalam kelas je, terus cikgu & anak murid ni naik pelamin

Main kenyit mata dalam kelas je, terus cikgu & anak murid ni naik pelamin

Part 2…


“Lepas akad nikah sir @nikaminn ni suka menyakat, dari zaman sekolah sampai la kahwin, dekat sekolah garang  Tapi rupanya kelakar sangat2 orangnya.

“Cikgu2 yang garang memang kelakar eh orangnya. Tahan gelak je masa akad nikah ni,” tambahnya.

Main kenyit mata dalam kelas je, terus cikgu & anak murid ni naik pelamin

Main kenyit mata dalam kelas je, terus cikgu & anak murid ni naik pelamin

Main kenyit mata dalam kelas je, terus cikgu & anak murid ni naik pelamin

Syma yang berusia 24 tahun mendirikan rumah tangga dengan Nik Amin pada 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu dan Nik Muhammad Izz Iskandar dan Nik Adam Shaquille.

Sumber : Syma Eima