(Video) Kant0i Main Phone Masa Drive, P0lis Ini Beri Amar4n Pada Ist3rinya

Selain menjaga keamanan dalam masyarakat, pol1s juga bertugas untuk memastikan kesel4matan atas jalan raya.

Tugas mereka yang ber4ni, gag4h dan teg4s ini menjadi inspirasi buat semua masyarakat. Kadangkala, mereka terp4ksa menunjukkan sifat gar4ng supaya masyarakat t4kut dan dengar kata.

Sama seperti perk0ngsian dari p0rtal SAYS video tul4r baru-baru ini di TikTok yang mem4parkan seorang wanita dit3gur oleh pol1s yang merupakan suaminya sendiri menarik perhatian warg4net.

Tunjuk muk4 gar4ng dan berteg4s dengan isteri sendiri supaya jangan main phone bila kereta dah gerak nanti.

Video

@syazanasabriBila kne tgur gn Laki sndiri😌🥴🤒 trkjut lh mule2 ade yg ketuk cermin..Pastu wish lh bufday dia skali, ambikk…xlyan…😂🤣🙆♬ original sound – Nana

Menerusi video berkenaan, kelihatan wanita itu didatangi oleh seorang pol1s semasa keretanya berhenti.

Apa yang lebih mengej0tkan, pol1s yang men3gurnya supaya jangan bermain dengan telefon itu merupakan suaminya sendiri. Pol1s berkenaan dengan g4rangnya menasih4ti isterinya.

Isterinya itu dilihat menurut perint4hnya kemudian ingin ajak bergur4u dengan mengucapkan selamat hari lahir kepada suaminya. Tetapi sayangnya, dia tidak dilayan oleh suaminya.

Lantas isterinya terus berkata “haa, m4roh ma4roh” mengundang dek4h warg4net.

Masa bertug4s je boleh m4rah, nanti sampai rumah bini pulak m4rah” – Warg4net

Sementara itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata warg4net turut terhibur. Malah, ada yang sempat meny4kat pasangan tersebut.

Ketika ini, video itu berjaya mendapat 3.1M tontonan, 247K tanda suka dan 4K komen di TikTok.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

(Video) Kant0i Main Phone Masa Drive, P0lis Ini Beri Amar4n Pada Ist3rinya

(Video) Kant0i Main Phone Masa Drive, P0lis Ini Beri Amar4n Pada Ist3rinya

G4rang pol1s ni, t4kut tengok. Apa-apa pun salute sebab jalankan tug4s.

Sumber: SAYS, TikTok

Check Also

Ter0k Di k3cam, Imam Besar M4sjid Putra Sekali Lagi T4mpil Buat Vide0

PUTRAJAYA – Imam Masjid Putra, Ustaz Ikmal Zaidi Hashim memohon maaf kepada seluruh umat Islam …

Leave a Reply

Your email address will not be published.