Jangan percaya dengan wajah innocent dia tu. Bulu gebu, warna Oyen & masih kecil, ni confirm nakal!😂😂

Kucing antara bintang yang sering jadi pilihan untuk dipelihara oleh manusia. Mana tidaknya, keletah dan aksi comel yang tanpa disangka mampu membuat pemilik mereka terhibur dengan kehadirannya.

Di Facebook, seekor anak kucing gebu bersama pemiliknya berjaya menarik perhatian orang ramai selepas kedua-duanya memaparkan aksi yang menggelikan hati.

Sebelum dan selepas jadi COMELBila dijaga, ini lah hasilnyaaaKembang semangkukkk 😍😍😍

Gepostet von Dunia Kucing Malaysia Media am Donnerstag, 28. Mai 2020

Anak kucing tersebut pada awalnya dilihat baru sahaja selesai dimandikan oleh tuannya. Keadaan anak kucing tersebut selepas mandi kelihatan agak kusut yang sememangnya tidak menarik untuk dipandang.

‘Kuncup’ Selepas Dimandikan, Anak Kucing Kembang Semangkuk Raih Perhatian

Keadaan kelihatan mula berubah apabila pemiliknya merapikan serta mengeringkan bulu badannya. Penampilan dilihat mulai berubah dan anak kucing itu sememangnya sangat comel dan memiliki bulu yang sangat gebu.

‘Kuncup’ Selepas Dimandikan, Anak Kucing Kembang Semangkuk Raih Perhatian

Diruangan komen, ramai yang meninggalkan kata-kata pujian terhadap kucing berkenaan yang sememangnya comel dan berjaya menambat hati orang ramai dengan kegebuan bulunya.

‘Kuncup’ Selepas Dimandikan, Anak Kucing Kembang Semangkuk Raih Perhatian

Peringatan mesra: Masyarakat disarankan untuk tidak meny1ksa dan melakukan perkara kej4m terhadap haiwan terutamanya terhadap binat4ng jalanan.

By The Klasik

"Tersilang akar ada tunasnya, Melingkar sabut kenal umbinya.."