Lelaki Ini Dik3cam Mahu Kahw1n Lagi Walaupun Tahu Isteri Tak Reda

 

Setiap pasangan yang berkahw1n pasti impikan rumah tangga yang dibina kekal hingga ke akhir hayat. Paling ditakvti oleh wanita adalah polig@mi.

Boleh dikatakan tiada wanita yang sanggup untuk berpolig4mi. Jika ada pun, wanita itu terpaksa menerima meskipun pahit untuk ditelan.

Baru-baru ini, tular perkongsian seorang lelaki di aplikasi TikTok berkongsikan isterinya memberi keizinan untuknya berkahwin lagi.

Menurutnya lagi, dia tahu bahawa isterinya tidak r3da seratus peratus untuknya bernik4h lagi serta tahu sukar untuk seorang wanita itu berkongsi suami.

Menerusi video itu, lelaki itu turut merakamkan isterinya sedang menemaninya membeli barang persediaan untuk memin4ng bakal madunya.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengec4m tindakan lelaki tersebut yang mahu berk4hwin lain meskipun sedar meluk@kan hati isterinya.

Kata netizen lagi lelaki yang baik dan setia tidak akan menduakan isterinya meskipun diizinkan untuk berkahwin lain.

Bagaimanapun tidak dapat dipastikan sama ada cerita tersebut benar ataupun hanya sekadar untuk konten semata-mata. Apa pun, sayangi dan jaga hati isteri selagi mereka masih ada.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Johodaily

sumber: TikTok

Check Also

Beri selipar yang dipakai kepada warga emas berk4ki ay4m tepi jalan… Pemuda ini dapat ‘tabik’ hormat netizen

SEBAGAI umat Islam, kita sememangnya dituntut untuk berbuat baik sesama manusia dan m4khluk lain. Walau …

Leave a Reply

Your email address will not be published.