Meerqeen, Hun Haqeem & Nadhir dilengkapkan Aedy Ashraf jadi F4 Malaysia, “Semua sesuai, hensem”

Empat nama pelakon kacak iaitu Meerqeen, Hun Haqeem, Nadhir Nasar dan Aedy Ashraf boleh dikatakan cukup hangat diperkatakan sejak tahun lalu dan sepanjang tahun ini pula, mereka berjaya memiliki ramai peminat.

Perkongsian oleh Hero Remaja bagaimanapun membuatkan empat pelakon kacak tersebut mencuri tumpuan umum apabila memaparkan gelagat Meerqeen, Nadhir Nasar dan Hun Haqeem dengan gaya masing-masing di Anugerah Meletop Era yang berlangsung baru-baru ini.

Ketiga-tiga mereka yang semakin berjaya menempa nama sebagai pelakon membuatkan mereka sesuai digandingkan sebagai F4 Malaysia yang mana rasanya buat peminat drama Korea tidak asing lagi dengan gelaran tersebut.

Namun begitu, apabila artis keempat yang sesuai menjadi perlengkap F4 Malaysia, nampaknya ramai yang bersetuju pelakon kacak, Aedy Ashraf. Lalu pelakon popular sedari kecil itu menjadi sebutan warganet.

@majalahremaja Good boy ke nii… 😏😏 @meerqeen @hunhaqeem @nadhirnasar_ di #AME2021 #majalahremaja #fyp #fypシ #meerqeen #nadhirnasar #hunhaqeem #heroremaja #remajanews ♬ GOOD BOY – GD X TAEYANG

Perkongsian video tersebut telah mendapat perhatian dengan ditinggalkan ratusan reaksi disamping ketiga-tiga pelakon tersebut turut dikatakan sesuai jika digandingkan bersama malah Aedy Ashraf turut menjadi perbualan ramai.

“Kita perlukan Aedy Ashraf biar nampak lelaki macho sikit dekat situ, hahaha”

F4

“Aedy Ashraf aku rasa sesuai jadi mainlead. Sebab dia more manly pastu Nadhir jadi second lead…”

IMG_20220531_101730

IMG_20220531_101656

“Semua sesuai, hensemnye…”

F4IMG_20220531_101747

“Kenapa tidak, diorang semua rupa baik”

IMG_20220531_101804

Tunggu dulu, berikut pula antara kisah-kisah menarik lain yang turut mencuri tumpuan umum. Ini antara yang tersedia:

Sumber:HCL

The post Meerqeen, Hun Haqeem & Nadhir dilengkapkan Aedy Ashraf jadi F4 Malaysia, “Semua sesuai, hensem” appeared first on Johodaily.

Check Also

Sangka Ibu S4kit ‘Tertidur’, Anak KeciI TerIena Disisi Jasad Ibu Yang TeIah Tiada

Dugaan setiap insan itu pelbagai. Ada yang sudah diuji sedari kecil lagi sehingga mereka membesar …

Leave a Reply

Your email address will not be published.