[Vide0] ‘Waa 3 line punya orang! Lu Langsiii sama waa!’ – 2 lelaki buat 0nar di PPV dit4han p0lis

Dua orang lelaki yang merupakan adik beradik tiri telah ditahan selepas didakwa telibat dalam pergaduhan dengan orang awam di kawasan letak kereta Pusat Pemberian Vaksin (PPV) Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah (UniSHAMS) di Kuala Ketil dekat sini semalam. Ketua Polis Kedah, Datuk Kamarulzaman Mamat berkata, kejadian kira-kira pukul …

Read More »

Mak Ayah Diorang Pun Tak Tahu ‘Projek’ Apa Anak Dia Buat

Baru je ada lelaki yang marah-marah di laman sosial menasihati ibu bapa untuk didik dan mengajar anak elok-elok untuk jaga adab ketika pergi beraya rumah orang lain, ni ada lagi kisah mengenai budak-budak datang beraya. Semasa ziarah mengunjungi ke rumah sanak saudara dan rakan-rakan time musim perayaan, ibu bapa kadang-kadang …

Read More »

Banyak dah berlaku, sesiapa yg ada geran tanah dan dah lama tinggal tak tengok2 tanah sesekali pergi check kat pejabat tanah dan simpan segala dokumen, geran, cukai tanah dan failkan

Kuala Lumpur, Dua beradik wanita berusia 50-an terkejut mendapati tanah milik mereka di tengah ibu kota dianggarkan bernilai lebih RM7 juta berpindah milik kepada sebuah syarikat tanpa pengetahuan. Persoalannya, bagaimana pejabat tanah boleh meluluskan pemindahan hak milik tanah lot seluas 1,858 meter persegi (20,000 kaki persegi) itu kepada syarikat berkenaan …

Read More »