Connect with us

#celeb

“Saya nek4d untuk bercer4i lepas dia ber*k atas katil kami” – J0hnny Depp Buka Mulut Pasal Per4ngai Bekas Isteri

Konf1ik antara pelakon P1r4te of the Carribean dan pelakon Aqu4man, Johnny Depp (bekas suami) dan Amber Heard selaku bekas isteri masih belum selesai dan dalam pembicar4an mahk4mah.

Johnny Depp dulu ditudvh mempunyai perangai kaki pukvl dan mend3ra Amber Heard tetapi dinafikan perkara itu. Sebaliknya, Amber Heard yang mend3ranya selama waktu mereka menjadi suami isteri.

Menurut laporan Daily Mail, Johnny Depp mendedahkan tindakan bekas isterinya yang membuang air bes4r di atas katil mereka merupakan klimax konfl1k perkahwinan mereka yang dibina pada tahun 2015 sehingga 2017. Johnny mengatakan bahawa saat itu dia telah berniat untuk memutuskan hubungan dengan Amber meskipun Amber berkata ia hanya ‘Pr4nk’ semata.

Pelakon berbakat berusia 57 tahun itu menyatakan sebegitu sewaktu perbic4raan kes sam4n terhadap akhbar The Sun kerana menggelar Johnny Depp sebagai ‘wife b3ater’ (kaki pukvl isteri) dalam artikel yang dikeluarkan pada April 2018.

Menurut artikel itu, Johnny digelar sebagai seorang yang g4nas dan suka memukvl isteri namun Johnny bertegas bahawa dia tidak pernah mengas4ri bekas isterinya sepanjang waktu perkahwinan.

Walhal, Amber Heard itulah yang sering berkelakuan k4sar, manipulatif dan selalu prov0kasi Johnny. Johnny mendakwa Amber pernah menvmbuk mukanya dan menced3rakan tangan Johnny dengan membaling botol minuman 4lkoho1 kepadanya.

Menurut pegu4m Depp, tudvhan ister1nya sebelum ni yang cakap Depp ni pend3ra hanyalah t1pu semata-mata sebab Amber nak orang beri publisiti yang p0sitif terhadap dirinya. Sebaliknya dia yang mend3ra Depp dan ada buat kenyataan bersump4h yang mengaku memang dia telah bertind4k g4nas kepada suaminya.

Proses bic4ra dijangka masih berjalan selama tiga minggu. Johnny Depp mempunyai saksi iaitu Vanessa Paradis dan Winona Ryder dimana kedua-duanya merupakan bekas teman wanita Johnny Depp. Mereka akan memberikan keterangan menerusi rakaman video.

Terdahulu, kedua-dua bekas kekasih Johnny telah memaklumkan dalam sebuah kenyataan dimana Johnny tidak pernah naik tang4n atau bertindak k4sar (sepertimana ditudvh oleh Amber) terhadap mereka sepanjang mereka menjalinkan hubungan.

Johnny Depp dan Amber Heard berkahwin pada tanggal 3 Februari 2015 dan berc3rai 2 tahun kemudian iaitu pada tanggal 13 Januari 2017.

Tak sangka Jack Sparrow pun kena der4 dengan isteri. Apa-apapun bertabahlah. Harap lelaki dengan situasi yang sama b4ngkit dan tvntut ke4dilan atas apa yang mereka alami.

Sumber : LobakMerah via Terengganutv

Trending