Prank Sorok Perempuan Lain, Reaksi Isteri Buat Ramai Terkejut

Adakah anda pernah melakukan prank pada keluarga atau kawan-kawan? Biasanya reaksi si m4ngsa yang selalu menjadi bahan hiburan setiap kali melakukan prank ini kan. Sama lah macam yang dikongsikan pasangan suami isteri ini.

Di dalam prank ini, si suami berpura-pura kononnya menyorokkan wanita lain di dalam bilik mandi. Namun reaksi isterinya ini tidak disangka-sangka dan mencuit hati ramai.

@alfyfatmasagaCewek klo emosi ngeri kali 😂##fyp ##foryoupage ##prank♬ original sound – Alfy Saga

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki ini telah melakukan satu prank untuk menguji si isteri yang langsung tidak tahu apa-apa. Dia berdiri di hadapan pintu bilik mandi dan kononnya sedang menyorokkan wanita lain di dalamnya.

Si isteri yang cur1ga melihat gelagat suaminya itu kemudian terus mengangkat lelaki itu untuk mengalihkannya dari situ. Lelaki tersebut yang terkejut dengan tindakan si isteri hanya mampu ketawa sebaik saja dirinya diangkat.

Prank Sorok Perempuan Lain, Reaksi Isteri Buat Ramai Terkejut

Wanita tersebut kemudian meluru masuk ke dalam bilik mandi dan baru sedar ianya hanyalah satu prank sahaja. Video reaksi tersebut tular dikongsikan di Tik Tok dan menerima empat juta tontonan setakat ini.

Di ruangan komen, rata-ratanya turut sama terhibur dengan reaksi wanita ini. Ramai juga yang tidak menyangka wanita tersebut mampu mengangkat suaminya dek kerana perasaan ingin tahu yang tinggi.

“Auto kuat. Jangan main-main dengan perempuan.”

Prank Sorok Perempuan Lain, Reaksi Isteri Buat Ramai Terkejut

“Jangan bagi perempuan emosi. Tu baru angkat, belum kena campak lagi.”

Prank Sorok Perempuan Lain, Reaksi Isteri Buat Ramai Terkejut

“Tong gas kat dapur tu boleh melayang tau…”

Prank Sorok Perempuan Lain, Reaksi Isteri Buat Ramai Terkejut

“Angkat tong gas tak kuat, buka penutup botol tak kuat. Tapi bila ada kes macam ni auto wonderwomen.”

Prank Sorok Perempuan Lain, Reaksi Isteri Buat Ramai Terkejut

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Check Also

(VIDEO) Pecah Perut Penonton! Cat, Jihan, Danial Buat Parodi Vida-Iqbal

Kisah cinta antara Dato’ Seri Vida dan pasanganya, Iqbal menjadi tumpuan peminat industri hiburan tanah air. Perbualan …