Connect with us

#celeb

“Tak Kan 4 Minit Saya Nyanyi Semuanya Sumb4ng,”- Hampir Men1tis Air Mata, Nabila Razali Jawab 1su Bes4r Kepala

Nur Nabila binti Mohd Razali atau lebih dikenali ramai dengan Nabila Razali baru-baru ini menafikan dakwaan beberapa pihak yang menggelar dirinya sekarang sudah besar kepala.

Kata Nabila, kini dia bertungkus lumus untuk kembali bangkit selepas dirinya dikritik teruk.

Puncanya difahamkan sebab nyanyiannya yang sumbang ketika melakukan persembahan secara langsung dalam sebuah rancangan TV beberapa bulan lalu.

“Kalau saya bes4r kepala, mungkin saya hanya buat conference call je hari ni tapi saya masih di sini dan bertvngkus lumus untuk menjayakan majlis ini.

“Saya b4ngkit semula selepas apa yang jadi pada saya haritu. Sejujurnya saya memang d0wn sangat-sangat dan saya perlukan satu hari untuk b4ngkit dan berkerja semula.

“Bagi sesetengah orang, mungkin mereka memandang perkara ini rem3h kerana mereka anggap saya dah biasa menyanyi set3ruk itu.

“Tapi bagi saya ia merupakan 1su besar sebab saya tidak rancang pun untuk menyanyi seperti itu dan ia merupakan kali pertama saya menyanyikan lagu tersebut secara langsung,“ katanya kepada MH.

Nabila mengulas sedemikian ketika ditemui di majlis doa selamat dan oelancarab muzik video lagu berjudul ’Peluang Kedua‘ bertempat di Symphony Mall, Petaling Jaya.

Dia juga turut meluahkan perasaan syukur sebab masih ramai menyokongnya dan dia berpendapat bahawa keputusan untuk putus asa hanya membuatkan peminatnya sedih.

“Kalau saya g1ve up, saya dah lama sambung pelajaran saya semula. Tapi tidak kerana ramai lagi yang meny0kong saya.

“Saya tahu Peluang Kedua ini sebuah lagu yang ber4t tapi masih ada yang meny0kong saya dan kenapa saya nak pat4hkan semangat mereka. Lagu ni dah jadi s1ulan mereka.

“Bagi saya, tidak semua yang mereka kata mengen4i saya itu betul. Ada telinga yang mendengar sedap ada pula yang sebaliknya. Saya tidak boleh kaw4l mereka yang kata saya menyanyi tak sed4p.

“Bila kita cakap pasal lagu, ada berjuta lagu dalam dunia ni. Nak dengar yang sedap just g0 ahe4d. Nak dengarkan versi Nabila Razali tengoklah Youtube saya,” jelasnya.

Sewaktu ditanyakan sama ada dirinya sudah bersedia untuk melakukan persembahan lagu barunya secara langsung di pentas besar, ini adalah jawapannya;

“InsyaAllah, jika diberikan kes3mpatan kenapa pula tidak. Jadi, saya perlulah persiapkan diri saya.

“Ini merupakan cab4ran sebagai anak seni. InsyaAllah saya akan perb4iki lagi selepas ini.

“Apapun yang terjadi jang4nlah cari yang sil4p je. Takkanlah 4 minit saya nyanyi semuanya sumb4ng. Mesti ada satu dua bahagian yang sedap,” akhirinya.

 

View this post on Instagram

 

Hampir Menitis Air Mata, Nabila Razali Jawab Isu Besar Kepala. #MHnews #MediaHiburan

A post shared by Media Hiburan (@mediahiburanofficial) on

Untuk makluman, Nabila sudah melancarkan muzik video baru dan untuk versi tambahan, MK K-Clique tampil sebagai hero.

Trending