Connect with us

#celeb

[VIDEO] “Tapi Tiba-Tiba fÄzurÄ DM…” – Zarina Anjoulie Terkejut & Tak Sangka fÄzurÄ Macam Tu

Published

on

Ini semua duit Kak Fazura dan Abang burger tadi

Pelakon & influncer, Zarina Anjoulie yg dikatakan lantang memberikan pendapat tentang permintaan beberapa orang artis sebelum ini, berkongsi satu IGTV di Instagramnya.

Zarina atau lebih mesra dipanggil Änju berkongsi kisah bagaimana dia & teman lelakinya membeli barangan keperluan buat mereka yg tidak mampu.

“Tadi Änju & Yaz dah belanja sampai kad (kredit) dah decline. Kita ingat cukuplah untuk hari ini, tk ada rezeki nak belanja lebih.

“Tapi tiba-tiba ada sorang kakak artis ni DM nak contribute. Ya Allah, dia punya amount yg dia transfer kat Anju, terkejut Anju! Tau siapa tak? Kak fÄzurÄ kita,” terang Anju.

Anju juga ingin berterima kasih kepada Abang Burger Oraits yg turut menghulurkan wang untuk membeli barangan keperluan.

“Ini semua duit Kak fÄzurÄ & Abang burger tadi. Beras, susu, pampers, ni semua ni sumbangan Kak fÄzurÄ & abang burger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

“Anju nak cakap thank you so much pada Kak fÄzurÄ & Abang Oraits Burger kerana bagi sumbangan,” cerita Änju dalam video tersebut.

Pada masa yg sama, Änju juga meminta supaya orang ramai tidak datang ke rumahnya kerana dia ingin utamakan barangan tersebut untuk orang yg benar-benar memerlukan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen & Share Ya. Terima Kasih!

Continue Reading

Trending

Shares