Connect with us

#pop

“Terima kasih utk segalanya , awk rehat dgn tenang ye” – Bakal Tunang Kongsi Kenangan Terakhir Buat Ramai Menangis

Semalam teman lelaki kepada m4ngsa bunnuh sammun (Siti Nur Surya) yang dikenali sebagai Muhammad Haiqal Adnan, 19 tahun, berkongsi Whatsappnya yang terakhir bersama m4ngsa. Kejadian bunnuh sammun ini berlaku di Kampung Lubok Batu, Telemong, Terengganu.

Terbaru, Haiqal berkongsi sebuah video di platfom Instagramnya yang berkongsi kenangan bersama arw4h yang membuatkan ramai orang seb4k.

Semoga syurga tempat awok

 

View this post on Instagram

 

terima kasih utk segalanya , awk rehat dgn tenang ye .. sampai mase giliran sy pulop ๐Ÿ˜Œ awok baikk , ramai sayang awok , ramai mri tgok awokk.. smoge saing awk dpt balasan sepadan dgn die buat ni ๐Ÿ˜ž

A post shared by Muhammad Haiqal Adnan (@ekalthe6) on

Menerusi video yang berdurasi dua minit 24 saat itu, memaparkan kenangan mereka berdua sepanjang mereka berkenalan. Video tersebut juga menunjukkan screenshort Direct Message Instagramnya yang menyatakan rumah teman wanitanya sudah dir0mpak. Tidak berakhir di situ, video pengkebum1an Siti Nur Surya turut diletakkan pada penghujung video.

Video tersebut meraih ratusan komen yang mengucapkan salam t4kziah dan mendoakan supaya Haikal terus kuat menghadapi uji4n yang mendatang.

Salam takzi4h

Semoga kuat bro

Semoga Syurga Tempat Dia

Sumber: Muhammad Haikal Adnan

Trending