“Melekat Terus Ke Dinding” Rakaman Isteri Ini Suruh Suami Dia Balik Ketika Lepak Di Kedai Buat Ramai Terkejut

Bagaimana untuk menegur suami yang suka melepak malam-malam tinggal anak-anak dengan bini?.

Fitrah lelaki, suka keluar melepak dengan rakan adalah satu nikmat yang tidak boleh dibeli. Lebih-lebih lagi, bila dah bertemu dengan kawan-kawan yang hobi dan minat sama. Tetapi bagaimana jika lelaki yang telah bergelar suami suka pergi melepak?.

Adakah suami anda suka melepak pada malam hari bersama kawan-kawan, tinggal anak bini tidur sendirian di rumah dan kadang-kadang, subuh baru balik.

Pada masa kini,, melepak pada waktu malam dengan kawan-kawan telah menjadi satu kebiasaan bagi lelaki. Tak boleh kalau tak buat. Tak tenang kalau sehari tidak melepak. Terutama kalau jumpa kawan yang minatnya sama.

Hari-hari bermain futsal, memancing dan sebagainya. Bagi lelaki, perkara ini bukan suatu kesalahan kerana mereka bukannya menipu, curang atau melakukan dosa. Tetapi, seorang isteri yang selalu mahukan suami di sisinya sudah pasti akan ‘terasa’ dengan perbuatan suami yang suka melepak.

Oleh kerana itu, kedua-dua pihak perlulah ada sikap toleransi. Isteri jangan terlalu meminta suami untuk kurangkan waktu lepaknya dengan kawan-kawan, kerana perkara berkenaan akan menimbulkan rasa tercabar dan sukar bagi suami untuk mendengar teguran ketika egonya sedang melambung tinggi.

Dan para suami, fahamilah hati wanita. Tidak salah nak melepak, tetapi perlu ke sampai setiap hari?.

Seperti satu video yang tersebar di media sosial sejak minggu lalu, dengan lebih daripada 17 ribu perkongsian, lebih dari 3 ribu komen dan hampir 6 ribu tanda suka. Kebanyakan warganet terhibur dengan situasi yang terjadi ketika lelaki ini sedang melepak dengan rakan-rakannya.

Hati Mesti Kena Kering

Antara Reaksi Orang Ramai

Hati kena kering hahahahambekkk, Padu siaakkkk skali kne tampor melekat ke dinding trus.

Dia punya hayun bole terbang.. srupa bhai mcm cite tamill.. rajini khan . Sufff..sufff .suff.. vava. Hahahahaha.

a

Pergghh liibasan tangan gaban tu… Klu normal2 kena tu kompom ttrip mcm gam tu peninBanya.

Bukn hati je kering…bdn pn kerlng,skali l.empang dh planting..kerlng sangat sangat dh ni.

a

Check Also

Pulau Batu Puteh: Sultan Johor Bertitah Tindakan Tegas Mesti Diambil Ke Atas Pihak Lakukan Kecu4ian, Sekali Dr Mahathir Jawab Balik

KUALA LUMPUR: Perbandingan Pulau Langkawi dengan Pulau Batu Puteh adalah sesuatu yang tidak wajar, kerana …

Leave a Reply

Your email address will not be published.