An4k Vida mintak dvit bakaI b4pa tiri, baru setvju 1bu kahwin – “RM10k sbuIan pIe4se”

Anak lelaki kepada hartawan kosmetik, Datuk Seri Vida (DSV) iaitu Kacak nampaknya telah memberikan reaksi terhadap desas-desus mengenai ibunya yang mahu berkahwin dengan seorang lelaki muda. Tidak seperti kakaknya Cik B, Kacak atau nama sebenarnya Muhammad Eric Zaquan menyatakan bahawa akan bersetuju sekiranya ibunya ingin menamatkan zaman janda tidak lama lagi.

a

Namun, remaja berusia 14 tahun itu berpendapat bahawa tidak mudah untuk bersetuju dengan tindakan individu berkenaan yang akan menjadi ayah tirinya.

Gurau je! Saya ada duit sendiri

@d_masivJUST A JOKE PLEASE I HAVE MY OWN MONEY 💰♬ original sound – إيريك زاكوان😺

Melalui perkongsian video di aplikasi TikTok, Kacak juga sempat bergurau bahawa dia memerlukan sejumlah wang dari bakal ayah tirinya sekiranya ada mana-mana individu ingin mengahwini ibunya.

a

“First of all, saya nak cakap yang kalau mama nak kahwin i’m just gonna agree with it. But not gonna agree macam tu je la kan. No, you have to give me some.. you know.. (aksi terima duit)

“If he wants my mom, then give me some (duit). Yes money, yes talk. No money, no talk. It’s like it.  Give me some.

“I will agree with everything, don’t worry. I’m not being a gold digger (pisau cukur) ke apa, you know how money works,” guraunya.

a

Video berdurasi hampir seminit itu menerima 24,000 tontonan dan dihujani pelbagai reaksi netizen yang rata-rata terhibur dengan reaksi serta gelagat Kacak terhadap bakal bapa baru.

“RM10k sebulan please” – Kacak

a

Anak2 lagi cerdik.. sabar la Kacak!

a

Baru la nampak anak2 DSV berbunyi

a

Mesti risau bapa baru kikis harta kan?

a

Terdahulu, Vida tau nama sebenarnya Hasmiza Othman berhasrat mahu bernikah dengan jejaka tersebut dan merancang bagi mengadakan majlis gilang-gemilang pada Disember akan datang.

Check Also

Pulau Batu Puteh: Sultan Johor Bertitah Tindakan Tegas Mesti Diambil Ke Atas Pihak Lakukan Kecu4ian, Sekali Dr Mahathir Jawab Balik

KUALA LUMPUR: Perbandingan Pulau Langkawi dengan Pulau Batu Puteh adalah sesuatu yang tidak wajar, kerana …

Leave a Reply

Your email address will not be published.