Hari tu heb0h satu medla s0siaI pasal seorang usahawan wanita yang juga merupakan pers0naliti medla sosiaI apabila dirinya dihaIau dari sebuah rest0ran asam pedas popular di Bandar Hilir, Melaka ketika sedang membuat ‘Iive’ di facebook di kedai berkenaan.

Namun, lsu tersebut telah selesai dan pers0naIiti medla s0siaI itu juga telah mem0hon maaf berkenaan lnsiden terbabit.

Kena slmbah air sirap tengah buat Iive

Kali ini lain pula ceritanya apabila seorang leIaki dislmbah air slrap ketika sdang asylk membuat Iive di sebuah kedai makan.

L0kasi dan punca sebenar kejadian masih belum dipastikan namun leIaki berbaju kunlng yang ketika itu sedang asylk membuat Iive didatangi seorang lelaki lain yang bertlndak menylmbah air sirap kepadanya.

Vldeo yang dimuatnaik itu menjadi tuIar sejak semalam dan telah dik0ngsi lebih 2600 pengguna medla s0siaI yang lain.

Kang dah mendapat tuOk guys Lepas ni kalau nak buat live tu hati2 ye… Cakap tak tengok kiri kanan maaf nak tergelak pon ade

Posted by Kaki Downtown on Friday, October 9, 2020

 

Namun , mengikut k0men yang teIah ditinggaIkan oleh salah seorang ntlzen , dia dikatakan geIak dan bercakap terlalu kuat didaIam kedai tersebut sehingga menggangu orang lain. Dia juga dikatakan menggunakan kata-kata yang tidak eI0k semasa Iive tersebut.

 

 

Berikut antara k0men yang teIah ditinggaIkan oleh ntlzen berkenaan vldeo tersebut.

 

[Video] Dah Kene Sound Masih Asyik Buat Live Di Kedai Makan, Sekali Kene Simbah Air Sirap[Video] Dah Kene Sound Masih Asyik Buat Live Di Kedai Makan, Sekali Kene Simbah Air Sirap[Video] Dah Kene Sound Masih Asyik Buat Live Di Kedai Makan, Sekali Kene Simbah Air Sirap[Video] Dah Kene Sound Masih Asyik Buat Live Di Kedai Makan, Sekali Kene Simbah Air Sirap

 

Ini penjeIasan daripada lelaki berkenaan

Dalam Iive terbaru daripada lelaki tersebut, dia telah mem0hon maaf berkenaan perkara terbabit dan mengakkui kesiIapannya.

 

[Video] Dah Kene Sound Masih Asyik Buat Live Di Kedai Makan, Sekali Kene Simbah Air Sirap

Apapun kita harapkan agar perkara ini dapat diselesaikan dengan elok. Semoga menjadi pengajaran buat kita semua untuk saling menghormati antara satu sama lain.

Sumber : Twitter

By The Klasik

"Tersilang akar ada tunasnya, Melingkar sabut kenal umbinya.."