[VIDEO] Doktor Cantik Punya Pasal, Member Sampai X Nak Discharge!

Kerjaya sebagai seorang doktor pastinya tidak mudah lagi-lagi dalam keadaan seperti sekarang. Perkhidmatan mereka sangat diperlukan dan penting memandangkan k3s yang semakin meningkat. Baru-baru ini pula, seorang doktor menarik perhatian ramai gara-gara video yang telah dikongsikan di Tik Tok.

Menurut lelaki ini, rakannya yang merupakan pes4kit di hospital ini sanggup untuk tidak balik gara-gara terpesona dengan kecantikan seorang doktor di sana. Biasanya pesakit mesti tidak sabar untuk pulang ke rumah tetapi berbeza pula dengan lelaki ini.

VIDEO :

@nasruddin764Kalau hampa macam mana ? 😂#fyp #fypシ゚viral #fypシ #esekeli #trendy #kacaupala #foryourpage♬ Wawanawe DC – wawanawe26🇲🇨🇵🇭

Menerusi video yang dikongsikan itu, pemuda tersebut telah menjalani rawatan di salah sebuah hospital di Kedah. Apa yang menarik perhatian, rakannya ini nampaknya seperti tidak mahu pulang kerana tertarik dengan kecantikan seorang doktor di sana.

Malah di dalam rakaman ini juga, lelaki tersebut diam-diam melihat doktor cantik tersebut yang sedang memeriksa pes4kit lain. Lelaki itu juga kelihatan tersengih-sengih apabila melihat doktor itu yang tidak sedar dirinya dirakam.

Melihat di ruangan komen, tingkah laku lelaki ini turut mencuri perhatian netizen. Netizen turut mengusik lelaki itu yang mungkin ingin berpura-pura s4kit lagi selepas ini. Ada juga yang bergurau bertanyakan lokasi sebenar hospital itu untuk mendapatkan rawatan.

“Sanggup duk lama-lama.”

“Dah sihat pun auto cakap sakit tengok doktor lawa…”

“Kat hospital memang banyak doktor lawa-lawa.”

 

“Rela makan ubat kalau doktor ni bagi.”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

sekadar hiburan takde artikel

“Demi masa. Sesungguhnya manusia itu benar-benar berada dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal soleh dan saling menasihati supaya mentaati kebenaran dan saling menasihati supaya menetapi kesabaran.”

Sumber : https://himpunanceritalawak.com/

Check Also

“InsyaAllah Bekalan Di Alam Kubur Daddy & Mommy” – Anaqi Mula Rajin Mengikuti Solat, Amar Baharin Berdoa Semoga Anak Menjadi Insan Soleh

Setiap ibu bapa sudah pasti ingin memberikan pendidikan terbaik untuk anak-anak dengan harapan si kecil …