[VIDEO] Guru P4nik Lihat Anak Murid Berg4duh, Rupanya Hanya Satu Pr4nk

Mungkin ada yang pernah tonton video yang tular di Tiktok baru-baru ini tentang anak murid yang buat pr4nk pada guru mereka. Ramai netizen yang berasa seb4k apabila melihat kesungguhan anak-anak murid ini untuk menyambut hari jadi guru kesayangan mereka.

Video yang dikongsikan oleh syah1__ ini mendapat perkongsian sebanyak 378 ribu tontonan di Tiktok. Dia bersama rakan-rakan sekelasnya berpura-pura mencetuskan perg4duhan sehingga guru mereka p4nik!

Siapa lah yang tak panik kalau tiba-tiba anak murid berg4duh macam ni kan?

Tindakan guru yang bersungguh-sungguh ingin menghentikan pergaduhan itu telah membuatkan ramai netizen berasa terharu. Bayangkan lah nak lawan tenaga orang muda yang tengah berg4duh dengan usia mereka macam ni.

Video:

@syah1__

Mintak maaf cikgu prank cikgu 🥲#happybirthday #birthdayteacher #fyp #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp

♬ original sound – Syah1 – Syah1

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 378k tontonan, 29.7k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terharu dengan sambutan hari lahir tersebut.

Setelah menonton video ini pastinya ramai yang mengimbau kembali zaman persekolah dulu kan?

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Johodaily

Sumber: tiktok syah1__

Check Also

Achey Mohon D0a Orang Ramai, Ini Keadaan Terkini Isteri Achey SeIepas Buat Pembed4han Hari Ini

Bintang Muzikal Lawak Superstar 3, Achey memaklumkan isterinya Nor Hasanah Yahaya selamat menjalani pembedahan untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published.