[VIDEO] Guru P4nik Lihat Anak Murid Berg4duh, Rupanya Hanya Satu Pr4nk

Mungkin ada yang pernah tonton video yang tular di Tiktok baru-baru ini tentang anak murid yang buat pr4nk pada guru mereka. Ramai netizen yang berasa seb4k apabila melihat kesungguhan anak-anak murid ini untuk menyambut hari jadi guru kesayangan mereka.

Video yang dikongsikan oleh syah1__ ini mendapat perkongsian sebanyak 378 ribu tontonan di Tiktok. Dia bersama rakan-rakan sekelasnya berpura-pura mencetuskan perg4duhan sehingga guru mereka p4nik!

Siapa lah yang tak panik kalau tiba-tiba anak murid berg4duh macam ni kan?

Tindakan guru yang bersungguh-sungguh ingin menghentikan pergaduhan itu telah membuatkan ramai netizen berasa terharu. Bayangkan lah nak lawan tenaga orang muda yang tengah berg4duh dengan usia mereka macam ni.

Video:

@syah1__

Mintak maaf cikgu prank cikgu 🥲#happybirthday #birthdayteacher #fyp #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp

♬ original sound – Syah1 – Syah1

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 378k tontonan, 29.7k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terharu dengan sambutan hari lahir tersebut.

Setelah menonton video ini pastinya ramai yang mengimbau kembali zaman persekolah dulu kan?

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Johodaily

Sumber: tiktok syah1__

Check Also

“Sias4t SemuIa Kematiian BabySyifa, tak masuk akaI terjerut buai.. ”- lsteri TMJ pers0al punca kematiian BabySyifa

“ Kesiannya.. Baby Syifa Terjerut buai dan kesan luka parah dekat kaki seperti diseret.. Semoga …

Leave a Reply

Your email address will not be published.