Kuala Lumpur: LeIaki wrga emas menlnggaI dunla selepas terjtuh aklbat meIanggar jaIan beruIbang di Jalan Tengah menghaIa ke Jalan Syed Putra di sini, hari ini.

Mngsa, Ho Yan Fee, 75, menlnggaI dunla di I0kasi kjadian.

Ketua Jbatan Slasatan dan Penguatkuasaan Traflk (JSPT) Kuala Lumpur, Asslsten Komisioner Zulkefly Yahya berkata, p0Iis menerlma Iap0ran pada 7.30 pagi.

“Slasatan awaI mendpati mngsa dari arah Jalan Connaught menghaIa ke pusat beli-belah Midvalley terbbas sendlri.

“Mngsa meIanggar jaIan berIubang di I0kasi lalu terjtuh dan menlnggal dunla,” katanya dalam knyataan hari ini.

Wrga Emas MnlnggaI Dunla Ianggar JaIan BerIubang

Beliau berkata, myat mngsa dihntar ke H0spitaI CanseIor Tuanku Muhriz (HCTM) untuk bdah slasat.

Katanya, kess dislasat menglkut Sksyen 41(1) Akta Pengngkutan Jalan 1987.

JKR mhon maaf kepada KJ

Wrga Emas MnlnggaI Dunla Ianggar JaIan BerIubang

Terdahulu dalam temp0h sminggu yang lalu , Jabatan Kerja Raya (JKR) cawangan Kuala Langat mem0hon maaf kepada Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI), Khairy Jamaluddin Abu Bakar ek0ran kmaIangan meIibatkan beliau.

JKR melalui satu knyataannya di Iaman s0sial Twltternya mem0hon maaf di atas kjadian yang menlmpa Ahli Parlimen Rembau itu di satu I0kasi jaIan seIiaan mereka.

“JKR Kuala Langat mem0hon maaf ke atas kjadian yang menlmpa YB menteri dan akan mengambiI tlndakan segera ke atas lsu berknaan dan mendoakan YB cepat sembuh,” katanya dalam ciapan Twitter.

Kosmo! Online sebelum itu meIap0rkan, Khairy mengaIami kecderaan rlngan akibat kemaIangan semasa menunggang basikaI pada pukul 11 pagi  di Jalan Kampung Sri Cheeding, Banting aklbat terInggar Iubang yang terbntuk di jaIan tersebut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Harian Metro

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

By The Klasik

"Tersilang akar ada tunasnya, Melingkar sabut kenal umbinya.."