bau tengik HAHAHAHAHA

Semalam bermulanya fasa ketiga Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang menuntut komitmen lebih jitu setiap rakyat bagi memutuskan rantaian penularan wabak COVID-19 di negara ini.

Sudah 30 hari sejak PKP dilaksanakan pada 18 Mac lalu dan rakyat perlu terus kuat dan berdisiplin untuk melalui tempoh PKP fasa ketiga, lebih-lebih lagi menjelang Ramadan minggu depan yang menuntut ‘the new normal’ atau kebiasaan baharu apabila tidak dapat ke bazar dan menunaikan tarawih berjemaah di masjid.

Zulin Aziz buat hal lagi

Selain memuat naik video pesanan sebagai langkah berjaga-jaga sepanjang PKP ini, video aktiviti artis antara yang turut mencuri tumpuan di Instagram.

Sebut sahaja nama Zulin Aziz, pasti ramai dapat membayangkan gelagat dan personaliti ‘gila-gilanya’ dalam menghasilkan video-video kreatif yang dimuatnaik dalam akaun media sosialnya. Selain mempunyai bakat dalam bidang lakonan dan pengacaraan, Zulin juga mempunyai kelebihan meniru suara artis dan loghat luar negara.

Terkini, Zulin Aziz tidak ketinggalan untuk memuat naik video di Instagram yang membuatkan netizen merasa kelakar. Video asal yang mengisahkan tentang masalah rumah tangga telah diolah suara dan dialognya menjadi lucu malahan kalau ditengok berulang kali pun masih membuatkan kita tergelak hingga kering gusi.

 

View this post on Instagram

 

Ini adalah kisah benar dimana @emeliehanif_ xnk basuh berak @andikashahputra hahahahah

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Berikutan video tersebut, netizen telah meninggalkan komen rata-ratanya merasa lucu dengan video tersebut :

HAHAHAHAHAHA VIDEO KAK ZULIN ALWAYS MENAMBAT HATI😂💝❣️

Haha klakar pye dialog😝

Tajuk drama “kisah taik cighit”😂😂

bau tengik HAHAHAHAHA

Tpi real show dia citer macam mana..macam sedih jee😭😭😭

“Kecik kecik basuh berak sendiri ke apa” hahahahahahahahahaha🤣

Original tu mesti nenek tak ngaku cucu😏

Dh macam real story plak 😂

Nk basuh berak pun jadi drama 😂

HAHAHAHAHAHA VIDEO KAK ZULIN ALWAYS MENAMBAT HATI😂💝❣️

Video komedi berkenaan telah mendapat pelbagai reaksi positif daripada pengguna media sosial yang rata-ratanya terhibur dengan gelagat lucu yang ditunjukkan oleh Zulin. Tidak kurang juga ada dalam kalangan mereka yang turut memuji kehebatan Zulin dalam menghasilkan video tersebut.

By The Klasik

"Tersilang akar ada tunasnya, Melingkar sabut kenal umbinya.."