“Confirm Tu Gambar Baru!,”- Kecoh Intan Liana Buka Tudung, Gigih Netizen Cari Bukti!

Semalam kecoh di media sosial apabila bekas isteri pemuzik bebas, Ude Wahid, Intan Liana Salih dikatakan telah menyertai sebuah program tarian, dan membuka tudung. Bagaimanapun, apabila beberapa keping foto yang menampilkan Intan menjadi tular, terdapat segelintir netizen yang kurang percaya. Hingga ada yang membayangkan itu merupakan gambar throwback atau foto lama. Namun, setelah diselidiki, ada … Read more“Confirm Tu Gambar Baru!,”- Kecoh Intan Liana Buka Tudung, Gigih Netizen Cari Bukti!

Biasa Senggugut Sampai Berguling-guling? Anda Wajib Risau, Sebab Ia Salah Satu Tanda Penyakit Endometriosis

Normal bagi seorang wanita itu jika mengalami sakit perut disebakan senggugut setiap kali datang bulan. Ada yang terpaksa mengambil cuti kerana kesakitan yang sukar untuk diluahkan dengan kata-kata. Kalau boleh memang mahu berehat saja di rumah tanpa gangguan sesiapa. Tapi jangan sesekali pandang ringan kerana sengugut ini juga salah satu simptom kepada endometriosis. Perkongsian doktor … Read moreBiasa Senggugut Sampai Berguling-guling? Anda Wajib Risau, Sebab Ia Salah Satu Tanda Penyakit Endometriosis

Zamani Buka Mulut, Dedah Kisah Sebenar.. 6 Tahun Menyulam Cinta Dengan Siti Nurhaliza

kisah lama antara vokalis kumpulan Slam dan penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza kembali dibangkitkan selepas nama Zamani hangat diperkatakan peminat seni tanah air, gara-gara ditangkap kerana disyaki terlibat dengan penyalahgunaan dadaah. Ya seperti diketahui ramai peminat, mereka berdua pernah digosipkan satu ketika dahulu. Namun ramai sudah terlupa tentangnya hinggalah komposer Saari Amri mengeluarkan … Read moreZamani Buka Mulut, Dedah Kisah Sebenar.. 6 Tahun Menyulam Cinta Dengan Siti Nurhaliza

Akhirnya Zamani Buka Mulut, Dedah Kisah Sebenar.. 6 Tahun Menyulam Cinta Dengan Siti Nurhaliza

kisah lama antara vokalis kumpulan Slam dan penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza kembali dibangkitkan selepas nama Zamani hangat diperkatakan peminat seni tanah air, gara-gara ditangkap kerana disyaki terlibat dengan penyalahgunaan dadah. Ya seperti diketahui ramai peminat, mereka berdua pernah digosipkan satu ketika dahulu. Namun ramai sudah terlupa tentangnya hinggalah komposer Saari Amri mengeluarkan … Read moreAkhirnya Zamani Buka Mulut, Dedah Kisah Sebenar.. 6 Tahun Menyulam Cinta Dengan Siti Nurhaliza

“Aku tak busuk hati, tak heran pun. Cuma Siti tak payah la b0dohkan diri pakai macam tu, sebab tak layak. Buat malu je…” – Netizen persoal Siti pakai jubah hadiri konvo aswara

Baru-baru ini tular sebuah video Dato Siti mengenakan jubah konvo pada majlis konvokesyen ASWARA ( Akademi Seni dan Warisan). Sememangnya Datuk Siti atau lebih mesra dengan panggilan Tokti tetap kelihatan manis dan cantik apabila memakai jubah konvo. Siti nurhaliza seperti di Instagramnya memuatnaik foto dan kapsyen mengenai kehadirannya di Majlis Konvokesyen ASWARA. Beliau sangat berbangga … Read more“Aku tak busuk hati, tak heran pun. Cuma Siti tak payah la b0dohkan diri pakai macam tu, sebab tak layak. Buat malu je…” – Netizen persoal Siti pakai jubah hadiri konvo aswara

Untuk djadikn cerita ada hari tu Ya allah jahat nya saya waktu tu anak merengek tak henti saya dah buntu dah tak tahu nak buat apa

Haii ..saya just mluah sebab ni lama da simpan. even perkara ni saya simpan dari suami. Mesti korang ada baca pasal ibu k3lar anak kan? Benda ni seriously jadi kat saya dan syukur alhamdulillah saya sekarang dah sembuh sepenuh nya. biar pun hnya 50% saya mengalami meroyan tu. masa saya baru bersalin suami saya jarang … Read moreUntuk djadikn cerita ada hari tu Ya allah jahat nya saya waktu tu anak merengek tak henti saya dah buntu dah tak tahu nak buat apa