Diam-diam dh berhij4b, Mas ldayu dipuji maniss “Nampak Iagi mud4, macam an4k d4ra”

Penampilan penyanyi dangdut, Mas Idayu yang mengenakan hijab hampir 2 minggu lalu telah mendapat perhatian dan persoalan wargamaya sama ada dia telah mengambil keputusan memutuskan untuk berhijrah. Melalui laman Instagram, penyanyi berusia 49 tahun itu kelihatan dan tampil lebih sopan dengan berkongsi posting menunjukkan aktiviti harian kepada peminat dan pengikutnya.

a

Salah satunya adalah foto penyanyi yang popular dengan panggilan ‘mummy’ itu sedang melakukan aktiviti ‘dine-in’ atau makan di restoran pada 1 September lalu sehingga menerima lebih 30,000 tanda suka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masidayu Mesnun (@masidayu1001)

a

Malah, ada juga segelintir individu mengatakan penyanyi yang pernah menerima jolokan ‘Ratu Gelek’ itu kelihatan semakin muda dan berseri selain mendoakan supaya dia kekal istiqamah dalam menutup aurat.

Cantiknya! Sejuk hati tengok

a

Lain muka.. kalau tak, nampak garang!

a

Nampak lagi muda, macam anak dara

a

Moga terus istiqamah

a

Aura yang lebih terpancar

a

Sebelum ini, terdapat beberapa artis wanita turut terbuka berkongsi imej baharu mereka seperti Betty Rahmad, Nana Mahazan, Izara Aishah, Farah Nabilah dan ramai lagi.

Check Also

Pulau Batu Puteh: Sultan Johor Bertitah Tindakan Tegas Mesti Diambil Ke Atas Pihak Lakukan Kecu4ian, Sekali Dr Mahathir Jawab Balik

KUALA LUMPUR: Perbandingan Pulau Langkawi dengan Pulau Batu Puteh adalah sesuatu yang tidak wajar, kerana …

Leave a Reply

Your email address will not be published.